Ostalo > Razne offtopic teme :)

Mrzim

<< < (16/267) > >>

VEPAR:
107. jebene budale koje pucaju petarde bez razloga i ostala pirotehnička sranja
108. glupe roditelje koji tim istim budalama kupuju te iste petarde

Poggiali:
joj da, navalili i sa tim lecima o yebenim petardama, imam sta cjelu zimu kurit .... recesija kriza, a kupuju se petarde, koja besmislica... ak oces vec bucit, kupi gitaru i pojacalo

Reponja:
109. Kada netko ne prati postove prije, pa nastavlja u krivom smjeru
(npr. nepravilan nastavak brojevnog niza)

sule:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 29 Prosinac, 2012, 14:13:15 ---
--- Citat: sule - 29 Prosinac, 2012, 11:29:47 ---90. kad pojedem mdma i moram cekat 45 min da me opere  :sad3:

--- Kraj citata ---

104. Mrzim kad mi Šule kaže da ostaje kući a ja ga kasnie vidim u gradu s drugom ekipom i svi udaraju po MDMA  :jerk: Kiza se ne zna upucat??????
105. Mrzim kad sam s frendovima u birtiji i kad mi na N95 krepa zvučnik pa moram svaki razgovor stavit na razglas da ga svi čuju, i onda me stari nazove i kaže; Vedran dolazi kući ona tvoja kurva od stare je opet pobjegla :(

--- Kraj citata ---

:laughing7: :laughing7: :laughing7:

110. Kad me svi zovu Džingis-kan, a ja ih pitam pa ko je taj čovjek, ja njega ni ne znam.

KEEWAY:

--- Citat: Luka.kž - 29 Prosinac, 2012, 12:58:59 ---92.-fejsbuk alkoholičare koji u 3 sata ujutro "mrtvi pijani" napišu nešto tipa "Mrtav","Pijan", "Vode"...
Samo mi nije jasno kako uspiju tako "mrtvi pijani" upisat točan email,lozinku i još sve napišiu gramatički točno :dontknow:

--- Kraj citata ---

mozda imaju fejs pod kraticu di je sve spremljeno  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju