Ostalo > Razne offtopic teme :)

Mrzim

<< < (96/267) > >>

KEEWAY:
349. Mrzim kad u gluho doba noci idem trazit nesto po njuskalu pa mi izbace poruku: PRIVREMENO SAM NEDOSTUPAN JER SAM NANJUŠIO TEHNIČKI PROBLEM I SAD UBRZANO RADIM NA OTKLANJANJU ISTOG!

:angry9: :angry9: :angry9:

balki:

--- Citat: Reponja - 26 Lipanj, 2013, 23:48:39 ---@balki
Očito nisi u komadu odvalio dugu kilometražu. Po Cresu, Krku, G. Kotru i Istri mi je dupe dalo
nalog ostatku tijela da se razbacuje po skuteru. Nakon nekog vremena ti postane sasvim
uobičajeno bacati se po skuteru bez gubitka balansa...  :old:

--- Kraj citata ---
Ma iso ja sa ICE-om ZG-Pag i ZG-Vodice i isto se protezo na sve strane i pjevo u kacigu, ali ove wannabe Rmotoriste vidjam po gradu svakodnevno na potezu semafor-semafor. (Derem ih vecinom, normalno :icon_biggrin:)

Etore:

--- Citat: balki - 26 Lipanj, 2013, 21:41:49 ---348: mrzim vidit skuterase koji drze noge na drzacima nogu namjenjenim za suvozaca, i skuterase koji sjede skroz iza na sicu suvozaca.

--- Kraj citata ---
E  to te ja pitam,,,bravo majstore (konačno 1 konkretan "mrzim" ) :icon_thumright:

vktr:

--- Citat: Etore - 27 Lipanj, 2013, 11:04:47 ---
--- Citat: balki - 26 Lipanj, 2013, 21:41:49 ---348: mrzim vidit skuterase koji drze noge na drzacima nogu namjenjenim za suvozaca, i skuterase koji sjede skroz iza na sicu suvozaca.

--- Kraj citata ---
E  to te ja pitam,,,bravo majstore (konačno 1 konkretan "mrzim" ) :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
a jel smijem stavit noge na to kad oću zaleć na 100+kmh pa mi je udobnije da su mi noge tak iza nego da sam fetus,  ipak imam preko 190cm

3alfa3:

--- Citat: vktr - 27 Lipanj, 2013, 13:14:42 ---
--- Citat: Etore - 27 Lipanj, 2013, 11:04:47 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
a jel smijem stavit noge na to kad oću zaleć na 100+kmh pa mi je udobnije da su mi noge tak iza nego da sam fetus,  ipak imam preko 190cm

--- Kraj citata ---

Ne smijes :)

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju