Ostalo > Razne offtopic teme :)

Mrzim

<< < (70/267) > >>

neuromaniac:
a jesi neugodan  :laughing7:  :laughing6:

Reponja:
329. Mrzim kada si napravim lijepu pripremu za izmjenu ulja na motoru, čak i kanistar izrežem za staro ulje, posložim alat, počistim cijelu garažu, kupim ulje i filter i onda zbog zapečenosti jednog od tri šarafa moram stati usred posla jer sam mu pojeo glavu (ma bi ja i doslovno) i jedva ga skinuo nakon 20 minuta svakakvih kombinacija. Sad moram čekati ponedjeljak da kupim identičnu vidu (jednu!), a do onda mi motor stoji nasred garaže (neću ga micati da ne zaserem cijelu garažu). WWWWWUUUUAAAAAAAAAA!!!

zekozna:
Koji vijak? Možda imam mjesto i čovjeka blizu tebe gdje i sutra možeš dobiti vijak...

vktr:

--- Citat: Reponja - 09 Veljača, 2013, 18:52:46 ---329. Mrzim kada si napravim lijepu pripremu za izmjenu ulja na motoru, čak i kanistar izrežem za staro ulje, posložim alat, počistim cijelu garažu, kupim ulje i filter i onda zbog zapečenosti jednog od tri šarafa moram stati usred posla jer sam mu pojeo glavu (ma bi ja i doslovno) i jedva ga skinuo nakon 20 minuta svakakvih kombinacija. Sad moram čekati ponedjeljak da kupim identičnu vidu (jednu!), a do onda mi motor stoji nasred garaže (neću ga micati da ne zaserem cijelu garažu). WWWWWUUUUAAAAAAAAAA!!!

--- Kraj citata ---
ja mrzim kad mi padne šaraf u posudu i zalije ga 4  litre crnog ulja, također mrzim kad nalijem previše ulja a pogotovo mrzim kad idem izljevat samo višak tog ulja prethodno zagrijanog jednom vožnjom, dok držim prst na karteru da ne iscuri ulje koje me prži dok drugom rukom pokušavam namjestit bakrenu podlošku na šaraf, na kraju mrzim što sam faking fušer i što nisam unaprijed pripremio 4 litre iz 5litrenog kanistera  :toothy12:  :icon_biggrin:

dodatak; mrzim riganje cjelu noć + proljev 5 narednih dana
ali više mrzim što moram vraćat 5 izgubljenih kila sljedeća 3 tjedna

Dino-X race:
330. mrzim bit bolestan nedjeljom...  :-X ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju