Ostalo > Razne offtopic teme :)

Mrzim

<< < (31/267) > >>

steeef:
to 80tih je bil yugo-disco-pop :) o tome ni ne pričam..čepa brena i lepi boro  :icon_biggrin:
nego o ovom danas kaj se pušta po tim cajkaškim mjestima,plastične plavuše bez stasa i glasa,samo silikoni i fejk fazoni :P

pralas:

--- Citat: steeef - 02 Siječanj, 2013, 13:04:34 ---to 80tih je bil yugo-disco-pop :) o tome ni ne pričam..čepa brena i lepi boro  :icon_biggrin:
nego o ovom danas kaj se pušta po tim cajkaškim mjestima,plastične plavuše bez stasa i glasa,samo silikoni i fejk fazoni :P

--- Kraj citata ---
dijelom se slažem s tobom,ovo danas je uzas,ne moze se mjeriti ni u kojem slučaju sa pjesmama iz 80-tih a kamoli sa pravim kafanskim poput Tome i sličnih...danas se to sve svodi,da ti trebaju silikoni,duge noge,sto kraći dopičnjak i mos pjevati cajke a sto glas krešti kao kod papige nikom nista,to ni ja ne podržavam  :icon_thumright:

MarinM:
170. Kad se vode nepotrebne rasprave u temi koja nema veze s tom raspravom  :hmh: :hmh:

steeef:
171.kad mi spmmer počne pisat o spammu kojem fali još jedan warn za bann zbog spammanja

MarinM:

--- Citat: steeef - 02 Siječanj, 2013, 13:22:01 ---171.kad mi spmmer počne pisat o spammu kojem fali još jedan warn za bann zbog spammanja

--- Kraj citata ---

ubio si me   :-X

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju