Ostalo > Razne offtopic teme :)

Mrzim

<< < (266/267) > >>

ivano_007:
1646. kad neko dođe do mene doma i kaže "aj ja ću puštat muziku na tvu?" il kad mi sidi na suvozačevom sjedalu i kaže "aj ja ću puštat muziku" :sad3: moj stan, moje auto, moja muzika. Hvala.
1647. kad nekoga vozim pa cilo vrime komentira "sad se daj u livu traku", "sad stigni ovog", "sad se vrati u ovu traku", "sad ubaci u 2. brzinu", "sad u 3."... nije mi instruktor u autoškoli toliko savjeta davao koliko određeni pojedinci

Tomi_ZG:
1648. Bilo kakve "majstore" svih vrsta,odnosno do jučer pomoćne radnike koji su se samoprozvali velikim majstorima,pokušavaju ubrat veliku lovu,a znaju k**ra* od posla i sve kaj taknu sjebu

1649. Agente za nekretnine,pi*da im materina nesposobna i lopovska(čast ono vrlo malo iznimaka)

Corector:
A nemres biti majstor kod nas jer propadnes.

kodiaqrs:
1650. Kad me pukne kamen i ostavne ožiljak na limariji
1651. Kad u autopraoni je gužva
1652. Kad nemam sitnog novca
1653. Izlizanu, poderanu kožu

zvonkec92:
1654. Retardirane ljude koji mecu jebeni loctite na šarafe od diska jer su jebeno paranoicni da ce im se disk u voznji odserafit i odšetat u 3 picke materine. U zivotu nisam dozivio niti cuo da se nekome disk ili celjust odserafila, ja jos masti mecem tam da ne zapece saraf a ne jebeno isusovo ljepilo

Sljedeci majmun koji mi dode sa zaljepljenim sarafima od plavog ili crvenog loktita ce dobit i disk i felgu u glavu i jos nogom u guzicu i mrš dalje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju