Ostalo > Razne offtopic teme :)
Mrzim
ivano_007:
I u mene se slalom vozi. Prije nekoliko godina kad je zapuvala bura i nosila kontenjere, razbilo nekoliko parkiranih auta u ulici. I oni to dali u novine i tužili grad :icon_biggrin: eto dokle ide ta ljudska ograničenost. Parkiraš na ulicu i onda tužiš grad kao da si na plaćenom parkingu.
A ovo 1638. na cesti sa 3 trake (dakle prometnoj cesti) žena dala 4 žmigavca u jednoj traci i čeka nekog. Meni neugodno i na autobusnu stanicu stati, a kamoli na sred ceste.
matija84m:
A nemres vjerovat cega sve ima i sta ljudi rade. I onda slalom :theF1:
ivano_007:
I oni su jaki
1639. kad faliju ulaz u ulicu il negdi pa se u rikverc vraćaju na cesti :angry7:
Taman lipo iz okuke naletiš autom, a on se ispred tebe u rikverc vraća... ti put njega, on put tebe
matija84m:
Kako mislis "naletis"? Znaci ti letis po cesti? A ne tako vozit mrale :nono:
Tako nisu ucili u auto skoli :nono:
Fino kolko znak dozvoljava i nista brze.
challenbeen:
--- Citat: ivano_007 - 23 Siječanj, 2021, 22:42:22 ---1639. kad faliju ulaz u ulicu il negdi pa se u rikverc vraćaju na cesti :angry7:
Taman lipo iz okuke naletiš autom, a on se ispred tebe u rikverc vraća... ti put njega, on put tebe
--- Kraj citata ---
Vozi drugi put po ograničenju. Prilagodi brzinu uvjetima na cesti pa neće biti naglog kočenja ili izbjegavanja i je*anja sve po spisku :S
1640. Mrzim kemijanje volim samo originalnoo
1641. Mrzim kad mi dosadi jedna boja pa moram sve pobrusiti i opet špricat na novo
1642. Mrzim žutu/narančastu boju
1643. Mrzim Piaggio vilice
1644. Mrzim fejk oglase
1645. Mrzim kad moram 20 puta raskopat jednu te istu stvar da mi bude sve savršeno posloženo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju