Ostalo > Razne offtopic teme :)

Mrzim

<< < (257/267) > >>

Daniel jet:
 :'(

Dragster 50:
1618: Mrzim šabane koji stavljaju oglase dijelova ili skutere u prodaju, a nemaju ih. Na pitanje "šta imaš od dijelova" odgovaraju "šta ti treba".🤦🏻‍♂️
Konkretno, već 2-3 god. Isti oglas za isti skuter i dijelove od istog, zvao sam prije 3 god, prije 2 god, i prije par mjeseci. Uvijek isto, nemam vremena za poslikati to sve, previše toga imam za nabrajati, ispada da ima skladište tih dijelova koji se inače ne mogu nigdje naći. Na kraju pronjuškam malo ovdje po forumu, i sve mi bilo jasno.

dario007:
Moras shvatit da je to najgluplje pitanje koje mozes pitat,nazoves i pitas sta trebas...Koliko me sjecanje sluzi nikad nitko nije nista kupio koji je pitao sta imas.

Tu se ne radi o meni,ali 99% da bi te pitao sta trebas,iako ja ni nemam nesto previse dijelova...
Doduse ja ni nemam nista sto ne prodajem u oglasu,ali dosta ljudi se javi tipa sta imas za BB ili od neki dan pacijent imas karb.Moram stavit sliku,mozda ti bude jasnije zasto se skracuje vrijeme razgovora...

common american boy names

Dragster 50:
Ako sam u par godina nazvao 4-5 puta, i nijednom nisam dobio ni sliku, ni konkretan odgovor koje to dijelove prodaje,niti po kojoj cijeni iliu kakvom stanju, kak ću išta kupit😂
Naglasak je na "imam sve, al nemam vremena za slikati", pa ak nemaš vremena za slikati, kak ćeš tek imati vremena za odnijeti na poštu.

balki:
Garant lopine - mulci kradu godinama skutere i kramaju i ni sami vise neznaju sta imaju, kolko i gdje. Kad imaju love u dzepu neda im se nista a kad je dzep izvrnut groznicavo bi ti prodali bilo sta...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju