Ostalo > Razne offtopic teme :)

Mrzim

<< < (255/267) > >>

di.ky.73:
1610.

Mrzim opel

balki:
Kad si kod Opela tast ima 5g staru Mokku i u par navrata propadne kuplung jednom u par tjedana. Ode u ovlasteni i kazu oni da treba novi akumulator (auto uredno pali i kad je hladan ujutro). Tast ih posluso pa cemo vidit dal ce se nastaviti desavati :dontknow:
Opel ko da na Windowsima dela- ak se nedaju vrata otvorit stegni auspuh i dospi antifriz :headbang:

Lajtung:

--- Citat: dino73n - 13 Kolovoz, 2019, 21:30:31 ---Ja položio A prije 9 mjeseci. Zakon nalaze da motocikl ide desnom stranom kolovozne trake (desni tocak automobila) i za svaki prelazak u lijevu stranu desne kllovozne trake (lijevi tocak automobila) treba zmigavac.

Neko pametniji od nas je utvrdio da je sigurnije tako.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

--- Kraj citata ---
Kad sam ja polagao, zakon je bio da se motocikli voze sredinom vozne trake i da se tek prilikom skretanja primičeš lijevoj ili desnoj strani trake ( isto kao i u jednosmjernoj ulici). A po desnoj strani trake moraju voziti bicikli i mopedi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Corector:
1611. Mrzim sto se nemrem voziti cijelu zimu jer mi uvijek propisa semering u 12.mjesecu, pa slinim i balim.

matija84m:

--- Citat: balki - 08 Prosinac, 2019, 08:57:27 ---Kad si kod Opela tast ima 5g staru Mokku i u par navrata propadne kuplung jednom u par tjedana. Ode u ovlasteni i kazu oni da treba novi akumulator (auto uredno pali i kad je hladan ujutro). Tast ih posluso pa cemo vidit dal ce se nastaviti desavati :dontknow:
Opel ko da na Windowsima dela- ak se nedaju vrata otvorit stegni auspuh i dospi antifriz :headbang:

--- Kraj citata ---

Kaj je ovo neki vic?
A da proba dolit vode za brisace :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju