Ostalo > Razne offtopic teme :)

Mrzim

<< < (226/267) > >>

3alfa3:

--- Citat: shogun - 11 Veljača, 2019, 18:27:41 ---najbolje baterije za te pi*darije su vam RENATA

--- Kraj citata ---

Nisu (ali znam na kaj mislis jer sam ih imao par komada, ali davno, nisu lose, ali Duracell ipak bolji). Duracell su mi se pokazale najboljima. Philips su bile upravo smijesne (vise komada). U kucnoj vagi, 2-3 komada nisu trajele vise od tjedan dva svaka, a duracellka i preko 2 godine traje, kao i u kljucevima od auta, tlakomjeru za gume itd.

Steta kaj nema i Duracell Industrial u tim formatima: ove 9V su savrsene, a ispod pola cijene markiranih i to u ZG. Kupio 10 komada za 130tak kuna, a cijena jedne je 20+kn kad je pakirana u blister i sa natpisom Duracell (a identicne)

SF2 Freak:
I dalje guram kljuc u bravu. Nemam tih problema

Corector:
Umalo sam se opekao, ali nisam imao unutrasnjeg dzepa na danasnjem skijanju od 3.5h, mob je prezivio jer sam ga stavio u topliji dzep, ali kljuc sam stavio sa strane i bio je bas zahladjen. Bit ce to dobro, bogatiji sam za jedni iskustvo, i sad sam se sjetio da imam jednu rezervnu u ladici, treba je uvijek imati...

Sad sam testirao, ima domet minimalno 30m na otkljuca anje, sve je po starom. + za Duracell :headbang:

OUC AIR:
na forumu nac nekog da mu pomognem za pljuge nes slozit oko skuca NIKAD PA NI TAD BZVZ

PchelaUbica:
Aj os meni slozit? Nemog nikak skuzit to, a mislio sam da ide to samo, ne moras ni za pljuge ak ce ti bit lakse

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju