Ostalo > Razne offtopic teme :)

Mrzim

<< < (224/267) > >>

luna500rr:
1027 ne volim kada mi kolega koji nista nikad ne radi pametuje prid šefom, prodaje mu maglu i njima glupe ideje daje oko nečega šta je neizvedivo, pa marko popizdi, malo zaviče i ispadne negativac

1028 ne volim kada mi motor teško pali i loše ide, marko nabavi drugu mašinu i odjednom stara radi ko sat pa mi je žao skinuti

1029 mrzim kada kupim masinu s kod kljucem a zaboravim poniti kljuc, dođem kući stari cdi mi ne pase i dok se sjetim zovnit lika da mi sacuva kljuc on vec baci ostatak u odpad sta nisam kupio  :icon_thumright:

ivano_007:
1030 kad ljudi ulaze u raskrižje, a znaju da iz njega ne mogu izać i na taj način blokiraju promet u svim smjerovima u raskrižju :angry7:

Pupo:
1031 Ove babe što se guraju s kolicima u tramvaj i buseve, pogotovo kad ostali idu na posao.

zvonkec92:
1032 mrzim jebe penzice koji su jednom nogom u grobu al bitno da moraju neki k**ra* obavljat u 6 ujutro pa ih je pun tramvaj i pun grad

Corector:
1033 Mrzim vidjeti druge tablice u sitiju osim DA , jer se moram presaltati u extremno oprezni safe mod i osjecam se ugrozeno.

1034 Mrzim kad eksam 11 pelina i murja me halta, napusem 0.21, a nisam bas sav svoj :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju