Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Peugeot TREKKER 50 (2002)
2mario2:
--- Citat: ivanm - 27 Prosinac, 2012, 11:51:38 ---u dalmaciji ti svaki drugi skuter ima preko 50000km..
--- Kraj citata ---
ja se selim u Dalmaciju onda... :toothy3:
Peugeot:
stvarno nikad ništ nije dirano po njemu... stari ga je vozio i njemu mora bit sve original cak ni cilindar nije otvaran koliko ja znam al osjeti se da je poceo starit i da ga lagano gaze godine.. samo se redovno servisirao i mjenjale se rolice, remeni klizaci, disk plocice, pakne i par akomulatora kroz godine i to je to :icon_thumright: btw. mislim da je jedan od rjeđih motora na ovom otoku kojom su redovno mjenjani potrošni djelovi, ljudi su jednostavno zatucani ili neznaju da se trebaju mjenjat potrošni djelovi i onda zapuste motor pa postane groblje
Maurini-Tuning:
--- Citat: ivanm - 27 Prosinac, 2012, 11:51:38 ---u dalmaciji ti svaki drugi skuter ima preko 50000km..
--- Kraj citata ---
da :icon_thumright: moj runner ima preko 40000 km,nedavno je mjenjana termogrupa pa je to odlicno...ali bas dosta skutera ima krcato km ;D
Ovo sto se tice Peugeota,ovaj trekker je dokaz da pugova masina sluzi kao i svaka uz malo zahvalnosti kao sto su redovni servisi koje je naveo clan Peugeot :icon_thumright: u mom selu ima jedan trekker,bas se vidi po njemu da je malo ostario,ali skut pali vozi,sad koliko km ima ne znam :)
josip46:
U splitu je svako drugi motor okrenia 50 000km pogotovo u kvartu Varos nema covika koi nema motor to in je jedino prijevozno sredstvo vecini Varosana
RoSsI 46:
Trekker je zvijer..lijepo si zaokružio kilometre :) :peugeot:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju