Tehnički kutak > Napravi sam
Rastavljanje/reparacija vilica runner/nrg
[R]UNNE[R]:
.
karlo-01:
--- Citat: [R]UNNE[R] - 25 Prosinac, 2012, 17:31:28 ---I sam sam imao problema sa rastavljanjem ovih vilica pa sam odlučio napravit temu kako bi objasnio
onima koji se nađu u sličnoj situaciji pa krenimo:
Imamo vilice od sp-50 koje su dobil lufta u štapovima i trebamo ih rastaviti kako bi promjenili plastične distance
i brisače vilica ako zamjentiom da vilice puštaju mast a nemaju lufta brem ne u štapovima.
Prvo skinemo kotač pa potom kočiona klješta i maknem puž i sajlu sastrane da nam ne smeta,
kad smo skinuli kotač opet stavim osovinu kotača u vilice kako bi lakše odšerafili vilice dole u štapovima jer
ako nemamo osovinu onda moramo vilicu držat i inbusom odšerafljivat a onda se okreće ovako imamo obe ruke da
odšerafimo imbusom vijak koji je pričvršćenj na samom dnu vilice,a evo i slike:
nakon odšerafljivanja vilice imamo sljedeću sliku na kojoj ćemo postepeno "skidati" što je potrebno za rastavljanje
crvenom bojom nam je označen brisač kojeg cemo skinuti oprezno da ga neoštetimo,a ako i njega moram zamjeniti može
se i ugrubo skinuti dole,ja sam skidoa tako da sam uzeo skalper i između metalnog djela vilice i brisača gurao skalper i tako napravio
mjesto da stavim tanki šerafciger i skinem dole bez da oštetim i brisač i vilicu.
nakon skidanja brisača nemožemo iščupati vilicu a razlog tomo ju što se ispod po svakoj vilici krije još 2 zagera znači ukupno moramo skinut
4 zegera,ako imamo klješta za skidanje zegera onda je to lako uraditi a ako nemamo onda cemo se morat poslužiti metodom šerafciger tankkih i sl.
kad skinem prvi zeger imamo plastičnu piksu koju poslje možemo zamjeniti ako nam vilica ima lufta,gurnemo tu pisku dole i imamo još jedan zeger
skinemo i njega i možemo izvući ljevu vilicu dole,jedina razlika u skidanju desnog i ljevog štapa je ta šta desni štap ima na stupu šeraf matice 13 i to moramo
odšerafit i samim time skidamo i drugu vilicu..kad se sve skine valja dobro obratit pažnju da se nepogube djelovi i valja sve dobro oprati i spremiti za reparaciju.
postupak sastavljanja je isti,samo treba oprezno stavit zegere u za njih predviđene utore u vilici :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
sta stavljas u vilicu,mast ili?
Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk
Corector:
Mast ide unutra, pozeljno da nije crne boje jer se skoro nista ne vidi kad krene pustati.
Reparacija se isplati, skuter je direktniji, puno bolji osjecaj u voznji, meksi je i upija rupe. Jako velika razlika naspram starih, osusenih i klimavih.
karlo-01:
repariro sam ih ja jedno desetak komada.stavljo sam mast od ine!reparacija se isplati s obzirom da su nove vilice oko 1700kn!samo treba stavljat neku kvalitetniju mast,s ovom od ine nisam bas zadovoljan. otvrdne vilica nakon dve tri godine!
Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk
Corector:
S cim skidas segere?
Mobil, shell, zute litijeve su finije za taj posao.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju