Tehnički kutak > Tuning skutera
jel to tocno?!
pocetnik:
ako bi se na serijskom skuteru htjele samo malo malo poprevit performanse jel u redu da se stavi drugio variomat sa odg. tezinom rolica-da se poveca malo krajnja i da se stave jaci federi kuplunga radi boljg starta. moze to tako?
elmir:
moze jos zx il rr na njega i :headbang: :headbang: :headbang:
YamahaSpy:
nabacis neku spulju, malossi variomat, malossi kevlar. Rolice ioanko dobis neke uz spulju al ja bi sebi rade uzeo neke bolje.
Kasnije ako imas ustedevine neki kit tropy il malossi sport.
dhorvat:
--- Citat: pocetnik - 22 Lipanj, 2008, 08:51:49 ---ako bi se na serijskom skuteru htjele samo malo malo poprevit performanse jel u redu da se stavi drugio variomat sa odg. tezinom rolica-da se poveca malo krajnja i da se stave jaci federi kuplunga radi boljg starta. moze to tako?
--- Kraj citata ---
Svaki spuh sa sobom vuće i sve ostalo - rolice, centralni feder, federe kvačila, dizna, štelanja i pi*** mate***. Ostavi sve kak je i kupi Malossi Multivar i štelaj samo rolice.
Fora je... Malo para a nemaš zajebancije, uz to dobiješ neš sitno bolje ubrzanje, bolji start i veću krajnju brzinu. Ima ti jedna caka sa šajbicom koja dojde prije onog propelera (vanjske remenice na varijatoru). Ak staviš skrooooz tanku, dobiješ dosta krajnje brzine. S druge strane ak staviš debelu motor je agilniji, ima jače kočenje motorom, jači je, ali na štetu krajnje brzine koja se smanji i za 20 kmh
majic_sk:
odkad se to samo sa multivarom dobije pun k**ra* krajnje??
ili sam ja očito neupućen....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju