Općenito > Oprema

Mišljenje o jaketi

<< < (4/5) > >>

Nikola1978:
a sta mislite o ovim jaknama www.motooprema.net/jak.htm

zanima me model X-Jakna LONDON  Model br: X81205

stavili su da jakna ima sve zivo od opreme i zastite...ali da li je 235 evra mnogo i kakvog su zaista kvaliteta ove jakne?

ne zelim da uzimam suskavu jaknu niti one uske sportske..da li imate nekog proizvodjaca da preporucite a da ima slicnu jaknu?

unapred hvala!

lukaex1t155:

--- Citat: Nikola1978 - 20 Siječanj, 2013, 11:51:22 ---a sta mislite o ovim jaknama www.motooprema.net/jak.htm

zanima me model X-Jakna LONDON  Model br: X81205

stavili su da jakna ima sve zivo od opreme i zastite...ali da li je 235 evra mnogo i kakvog su zaista kvaliteta ove jakne?

ne zelim da uzimam suskavu jaknu niti one uske sportske..da li imate nekog proizvodjaca da preporucite a da ima slicnu jaknu?

unapred hvala!

--- Kraj citata ---

za 235 eura rađe uzet dainese jaknu,nađe se i jeftinije,vrhunski proizvođac,kozna sa protektorima,nemozes fulat

3alfa3:
Od koznih dainesea, ono sto vrijedi kosta preko 3000kn u hr (3500 je vec cifra gdje biras). I ni jedna nema ledjni protektor sto je narednih 500tinjak kn.

pralas:
baci oko na ovu jaknu,ulazi u tvoj limit sa novcima a i na dobrom je popustu trenutno samo ne znam jel ima broj koji trebas...
http://www.moto-oprema-amd.hr/street

ja ju imam,ovaj crni model,htio sam bijeli al nije bilo xl pa sam crni uzeo iako je na kraju ispalo jos bolje,ugl ja sam prezadovoljan

lukaex1t155:

--- Citat: 3alfa3 - 20 Siječanj, 2013, 13:20:46 ---Od koznih dainesea, ono sto vrijedi kosta preko 3000kn u hr (3500 je vec cifra gdje biras). I ni jedna nema ledjni protektor sto je narednih 500tinjak kn.

--- Kraj citata ---

ma ne u hr. to je bacanje para
ode se ljepo do italije i tamo se uzmu djelovi i oprema,bar ja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju