Općenito > Oprema
Mišljenje o jaketi
Nikola1978:
a sta mislite o ovim jaknama www.motooprema.net/jak.htm
zanima me model X-Jakna LONDON Model br: X81205
stavili su da jakna ima sve zivo od opreme i zastite...ali da li je 235 evra mnogo i kakvog su zaista kvaliteta ove jakne?
ne zelim da uzimam suskavu jaknu niti one uske sportske..da li imate nekog proizvodjaca da preporucite a da ima slicnu jaknu?
unapred hvala!
lukaex1t155:
--- Citat: Nikola1978 - 20 Siječanj, 2013, 11:51:22 ---a sta mislite o ovim jaknama www.motooprema.net/jak.htm
zanima me model X-Jakna LONDON Model br: X81205
stavili su da jakna ima sve zivo od opreme i zastite...ali da li je 235 evra mnogo i kakvog su zaista kvaliteta ove jakne?
ne zelim da uzimam suskavu jaknu niti one uske sportske..da li imate nekog proizvodjaca da preporucite a da ima slicnu jaknu?
unapred hvala!
--- Kraj citata ---
za 235 eura rađe uzet dainese jaknu,nađe se i jeftinije,vrhunski proizvođac,kozna sa protektorima,nemozes fulat
3alfa3:
Od koznih dainesea, ono sto vrijedi kosta preko 3000kn u hr (3500 je vec cifra gdje biras). I ni jedna nema ledjni protektor sto je narednih 500tinjak kn.
pralas:
baci oko na ovu jaknu,ulazi u tvoj limit sa novcima a i na dobrom je popustu trenutno samo ne znam jel ima broj koji trebas...
http://www.moto-oprema-amd.hr/street
ja ju imam,ovaj crni model,htio sam bijeli al nije bilo xl pa sam crni uzeo iako je na kraju ispalo jos bolje,ugl ja sam prezadovoljan
lukaex1t155:
--- Citat: 3alfa3 - 20 Siječanj, 2013, 13:20:46 ---Od koznih dainesea, ono sto vrijedi kosta preko 3000kn u hr (3500 je vec cifra gdje biras). I ni jedna nema ledjni protektor sto je narednih 500tinjak kn.
--- Kraj citata ---
ma ne u hr. to je bacanje para
ode se ljepo do italije i tamo se uzmu djelovi i oprema,bar ja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju