Tehnički kutak > Tuning skutera
par pitanja oko setupa..
Crazy Kuree:
I ja mislim da je pretvrd u mene je 90% jači od seriskog a na shotu teb ižuti najbolje došli. Dizna probaj prvo sa 90 diznom pa onda ak treba na manju idi
dhorvat:
Centralni feder ja nebi mijenjal. Imam već godinama Malossijev bijeli kaj sam dobil sa Multivarom. Ima preko 20 tisuća km i još se drži.
Frend je kemijal sa ljubičastim federom, sa žutim... I na kraju se sve svelo na to da je stavil bijeli centralni, bijele na kvačilu i lakše rolice... Sve je u rolicama i svi vele da se ne isplati previše zajebavat još i s federom.
Sve rolice koje sam do sad probal ne daju se usporedit sa malossijevim tak da ti ih preporučam. Par kuna su skuplje al se isplate. Za taj setup bi ti dobro došle 4 gramske malossi rolice (16x13) ak sam dobro skužil, jel?
andy:
--- Citat: dhorvat2 - 25 Lipanj, 2008, 11:41:50 ---Centralni feder ja nebi mijenjal. Imam već godinama Malossijev bijeli kaj sam dobil sa Multivarom. Ima preko 20 tisuća km i još se drži.
Frend je kemijal sa ljubičastim federom, sa žutim... I na kraju se sve svelo na to da je stavil bijeli centralni, bijele na kvačilu i lakše rolice... Sve je u rolicama i svi vele da se ne isplati previše zajebavat još i s federom.
Sve rolice koje sam do sad probal ne daju se usporedit sa malossijevim tak da ti ih preporučam. Par kuna su skuplje al se isplate. Za taj setup bi ti dobro došle 4 gramske malossi rolice (16x13) ak sam dobro skužil, jel?
--- Kraj citata ---
koji je tvoj setup na aeroxu dhorvat2???
Lule_50:
--- Citat: dhorvat2 - 25 Lipanj, 2008, 11:41:50 ---Centralni feder ja nebi mijenjal. Imam već godinama Malossijev bijeli kaj sam dobil sa Multivarom. Ima preko 20 tisuća km i još se drži.
--- Kraj citata ---
minarelli...15x12..probat cu sa 4.2 ,inace kupio sam i zuti centralni al nemam vremena ovih dana da to sve isprobam tek u ponedjeljak! :glasses9:
Lule_50:
eto i mene nakon dugo vremena,ovako stavio sam zuti centralni i rolice 4.2 i skuter ide predobro,al sad dolazim do novog problema,štelanje karba!!!stavio sam delorto 19 phbg,diznu 76,igla spustena do kraja,i gljivu tnt racing,kad sam ga uplaio i probao đir skuter je letio,al nakon par dana mi je poceo cudan zvuk,neki treperav,pucketav,kupio danas novu svjecicu i sad je ok jos malo mi se cuje pri startu,mozda ima previse zraka???i da dosta veli problem mi je paljenje,svaki put moram stavljat prst u karb i dizat klipic da mi upali,jer me cok nesto jebe ko da nije dovolčjno nategnuto!ima ko kakav savjet?probat cu danas stavit sliku svijecice... :help: :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju