Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Yamaha Aerox SHILTAC replica \ Stage6

<< < (6/10) > >>

PROOF:
sorry na off-u.....dojdi si po sic.... :toothy9:

pitaNS:

--- Citat: Shiltac - 24 Lipanj, 2008, 10:06:40 ---Ne sviđa mi se ispolirano, onda imaš s time jako puno zajebancije.. Treba svaki tjedan polirat, nesmeš po prašini... Poklopac vodene če ić od TNT-a, deklo možda drugo, al ne vjerujem, a na felge idu još i crvene trakice.

--- Kraj citata ---

ma kakvi, nemaš uopšte zajebancije...Ja imam i deklo i felne ispolirane i sjaji se sve ko ludo...Ne sećam se kad sam zadnji put polirao  :icon_scratch: što znači pre mesec-dva

noky007:

--- Citat: Shiltac - 24 Lipanj, 2008, 10:06:40 ---
--- Citat: OvErLoAd - 23 Lipanj, 2008, 18:36:35 ---Lijepo izgleda, i mislim da bi mu jebeno sjelo da ispoliraš felge i deklo prijenosa i pumpe vode, bio bi full fensi-šmensi ;)

--- Kraj citata ---

Ne sviđa mi se ispolirano, onda imaš s time jako puno zajebancije.. Treba svaki tjedan polirat, nesmeš po prašini... Poklopac vodene če ić od TNT-a, deklo možda drugo, al ne vjerujem, a na felge idu još i crvene trakice.

--- Kraj citata ---

Di ima za kupit tih trakica??
Hvala

grbi128:
gdje si kupio zadnju stoplampu(karbon),i jeli itko od vas narucivo sa cilinder.si,salju li u hr?

igor.sb:

--- Citat: noky007 - 24 Lipanj, 2008, 15:54:01 ---Di ima za kupit tih trakica??
Hvala

--- Kraj citata ---

http://www.pravi-smjer.hr/

cca 20kn zaboravio sam koliko metara 5-10? imas svakakih boja i razlicitih sirina

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju