Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Yamaha Aerox SHILTAC replica \ Stage6
PROOF:
sorry na off-u.....dojdi si po sic.... :toothy9:
pitaNS:
--- Citat: Shiltac - 24 Lipanj, 2008, 10:06:40 ---Ne sviđa mi se ispolirano, onda imaš s time jako puno zajebancije.. Treba svaki tjedan polirat, nesmeš po prašini... Poklopac vodene če ić od TNT-a, deklo možda drugo, al ne vjerujem, a na felge idu još i crvene trakice.
--- Kraj citata ---
ma kakvi, nemaš uopšte zajebancije...Ja imam i deklo i felne ispolirane i sjaji se sve ko ludo...Ne sećam se kad sam zadnji put polirao :icon_scratch: što znači pre mesec-dva
noky007:
--- Citat: Shiltac - 24 Lipanj, 2008, 10:06:40 ---
--- Citat: OvErLoAd - 23 Lipanj, 2008, 18:36:35 ---Lijepo izgleda, i mislim da bi mu jebeno sjelo da ispoliraš felge i deklo prijenosa i pumpe vode, bio bi full fensi-šmensi ;)
--- Kraj citata ---
Ne sviđa mi se ispolirano, onda imaš s time jako puno zajebancije.. Treba svaki tjedan polirat, nesmeš po prašini... Poklopac vodene če ić od TNT-a, deklo možda drugo, al ne vjerujem, a na felge idu još i crvene trakice.
--- Kraj citata ---
Di ima za kupit tih trakica??
Hvala
grbi128:
gdje si kupio zadnju stoplampu(karbon),i jeli itko od vas narucivo sa cilinder.si,salju li u hr?
igor.sb:
--- Citat: noky007 - 24 Lipanj, 2008, 15:54:01 ---Di ima za kupit tih trakica??
Hvala
--- Kraj citata ---
http://www.pravi-smjer.hr/
cca 20kn zaboravio sam koliko metara 5-10? imas svakakih boja i razlicitih sirina
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju