Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Yamaha Aerox SHILTAC replica \ Stage6

<< < (3/10) > >>

marko.p:

--- Citat: andy - 22 Lipanj, 2008, 11:50:25 ---
--- Citat: marko.p - 22 Lipanj, 2008, 11:12:52 ---a zašto tablica tak stoji?? pa stavi ju na undertail

--- Kraj citata ---

bolja je tablica ovako :headbang:, jer kad je dolje zašpricaš se samo tako na mokrom... :laughing7:

--- Kraj citata ---
daj molim te,zašpricaš se tak i onak...nakaradno je ovako

Shiltac:

--- Citat: charnel - 22 Lipanj, 2008, 00:23:47 ---boja ful slicna onoj na nrg-iju.
inace dobro izgleda.

--- Kraj citata ---

Boja je crvenija u odnosu na nrg-a.

--- Citat: marko.p - 22 Lipanj, 2008, 11:12:52 ---a zašto tablica tak stoji?? pa stavi ju na undertail

--- Kraj citata ---

Tablicu moram imati ovak jer često idem preko granice (skoro svaki dan) i janezi me ne puste prek ak je na undertailu!

andy:

--- Citat: Shiltac - 22 Lipanj, 2008, 13:54:14 ---
--- Citat: charnel - 22 Lipanj, 2008, 00:23:47 ---boja ful slicna onoj na nrg-iju.
inace dobro izgleda.

--- Kraj citata ---

Tablicu moram imati ovak jer često idem preko granice (skoro svaki dan) i janezi me ne puste prek ak je na undertailu!

--- Kraj citata ---
i bolje jer ovak je super... :laughing7:
jedino da žmige druge staviš, one sitne i da se prišarafe na plastike bočne, to bi bilo jebeno...to je planiram :icon_thumright:
--- Kraj citata ---

marko.p:
joj da,tebe janezi zezaju....ali boje bi bilo da je tabica na undertailu...a imaj onda tako

replcnt:
meni je bio ljepši onako bijeli, samo da si nalje makeo i crni dio ofarbo u bijelo da bude sav bijel

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju