Općenito > Generalno o skuterima
YAMAHA AEROX 100
zeto:
--- Citat: phantomF12 - 26 Kolovoz, 2009, 15:42:42 ---ista je masina aerox i f12 od 100cca(miranelli)...tako da neboj se... ide ka metak!!! :notworthy:
--- Kraj citata ---
a koja ti je potrošnja, otprilike?????
dhorvat:
Potrošnja je manja nego na SR150 vrlo vjerojatno :icon_biggrin:
Čini mi se da taj aerox 100 je išo ko moj rox sa Trophyjem i serijskim Stage II spuhom u najboljim danima, a potrošnja je tu negdi, možda na stotki, malo veća :laughing9: :laughing9:
dino gp1:
--- Citat: zeto - 26 Kolovoz, 2009, 14:55:25 ---
ako meni po ravnom bude pokazao 100-110, ja budem zadovoljan........
--- Kraj citata ---
Ako je u dobrom stanju po satu skutera će pokazivati sigurno 110, za to ne moraš brinuti :icon_biggrin:
phantomF12:
evo sinoc opet nabacia utrku protiv tog vx-a ostavia san ga 10m u 150m :laughing7:
kaze tip da je nesto mijenja pa da probamo opet.
meni motor trosi oko 4.5-5l(neznam ni ja tocno) ali normalno sve ti je ovisno kako ga vozis
planiras ga uzeti ili..?
zeto:
--- Citat: phantomF12 - 27 Kolovoz, 2009, 12:25:26 ---evo sinoc opet nabacia utrku protiv tog vx-a ostavia san ga 10m u 150m :laughing7:
kaze tip da je nesto mijenja pa da probamo opet.
meni motor trosi oko 4.5-5l(neznam ni ja tocno) ali normalno sve ti je ovisno kako ga vozis
planiras ga uzeti ili..?
--- Kraj citata ---
imam neos 100cc, al nekako mi se čini da su mašine iste......
prijašnji vlasnik mi je rekao, da troši 4 do 4,5 litre........na motoru je sve standardno, al vjerojatno takav i bude ostao........jedino možda nebi bilo loše promjeniti cilindar na 125cc, samo kada jednom kreneš u tuning, onda je to rupa bez dna.......a to mi nije potrebno,jer imam brži motor.......sada samo trebam kvačilo zamjeniti.....ak te zanima, u podforumu garaža, u mojoj temi imaš slike.......
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju