Općenito > Generalno o skuterima
YAMAHA AEROX 100
Bokygs:
Ima frend isto 100tku sa zx-om,variomatom,itd. motor odlično ide,a ne vidim da mu se išta kvari... :headbang:
animatrix:
steta sto nema nesto vise snage taj motor.. da je 10ks bilo bi milina
_aerox_:
--- Citat: Bruno1990 - 24 Kolovoz, 2009, 20:32:54 ---pa serijala 50 ide skoro ko 100...
ak stavis na 50- ku spuh i role ide bolje hah
--- Kraj citata ---
kad sam ja tek stavio sve na roxa,ta 100ka je mogla samo gledat u moje dupence :toothy10:
zeto:
al ima negdje, u par koraka, gdje je čovijek sređivao 100tku......cilindar 125cc, prijenos, bla bla......i kao ide 130 po satu,a to je 115 zapravo.......a da serijska ide 100km/h, tj prave brzine 86km/h........
i jučer kad sam sjeo sa 100tku, samo je neos u pitanju, to nema usporedbe sa 50cc.......ima nekih 8ks,al to je recept za dugotrajnost motora.......samo sipaj i vozi, i još AC mašina.......
dok 50cc sa kitom, ima već preko 8ks.......al opet mi je 100tka bolja, jer 50cc se dere na okretajima, a kod ove nema buke ništa, samo ode......
to je moj doživljaj sa shebanim kvačilom, još dok to sredim,mora poletjeti......hehe :happy6:
DvdAerox:
--- Citat: duje87 - 24 Kolovoz, 2009, 21:10:37 ---a vi svi znate da 50ka idfe bolje od 100 zato jer ste svi vozili,posjedovali 1 ili vise zdravih 100tki pa sa sigurnoscu mozete rec..majko mila mogu se kladit da vas vecina nije u zivotu ni vidila 100ku,a kamoli sta drugo
--- Kraj citata ---
meni aerox 100 sa kitom moze polizat dupe, kada vozim sa setupom u potpisu, a kamoli original.... ima ih par kod nas i svi su losi sto se tice performansi, ali isto tako su dobri u dugotrajnosti, a sad nek si neko gleda kome sta pase :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju