Tehnički kutak > Tuning skutera

POMOZITE!!!!!

<< < (3/4) > >>

pitaNS:

--- Citat: K...I...K...O - 21 Lipanj, 2008, 11:09:46 ---mislis da je to...a prijenos?dal bi to moglo bit??

--- Kraj citata ---

nema veza s prenosom...pozabavi se karburatorom...

ichko:

--- Citat: pitaNS - 21 Lipanj, 2008, 11:51:34 ---
--- Citat: K...I...K...O - 21 Lipanj, 2008, 11:09:46 ---mislis da je to...a prijenos?dal bi to moglo bit??

--- Kraj citata ---

nema veza s prenosom...pozabavi se karburatorom...

--- Kraj citata ---

Upravo tako nemoze biti prenos,karb je sigurno desavalo se meni par puta na skuteru,s tim sto sam ja morao samo da ga ocistim i vratim,kad skines vidjeces o cemu se radi,moze biti da je neki dihtung posao pa ga treba zamjeniti i slicno...

K...I...K...O:
evo poskido sam sve dole pregledo i mislim da je ošla pumpa od benzine...dal to možda može bit???i koliko dođe otprilike ta pumpa...

dhorvat:
Sve očisti kak su ti rekli do sad, frgu, dizne, stavi nove filtere goriva (pumpe) stavi filter ili bar gljivu i nek se vozi. Frend je na serijskom DiTechu zvadil filter i ode mašina k vragu za mjesec dana.

E kad bi znal kakvog je sve smeća bilo unutra. Bez ičega se vozi na trkaćim pistama di nema smeća i di se svako malo radi generalka motora.

Ak se njemu da radit generalku svako malo nek se samo vozi bez filtera.

BTW. pogledaj u kakvom su stanju lamelice.

Metabolicc:

--- Citat: K...I...K...O - 21 Lipanj, 2008, 11:05:01 ---al on ze zaguši čim dodas maloo gasa...prije mi se gušio ono na 30 km/h...a sad ono jedva da radi na minimumu...

--- Kraj citata ---

Ista stvar je ila i meni, al kod mene je sve to bilo zbog blokade.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju