Općenito > Propisi

Ovak za vozacki pitanje???

<< < (2/2)

Doomsday:
Jel' ti triba osobna, neman pojma, pitaj u auto školi... A kad proslaviš 16. rođendan, onda si NAPUNIJA 16 i uša u 17, prema tome, stari te oće zavidat, biće zbog straja od prometa... :zubo:

Scoot_Fan:

--- Citat: Doomsday - 21 Lipanj, 2008, 17:06:47 ---Jel' ti triba osobna, neman pojma, pitaj u auto školi... A kad proslaviš 16. rođendan, onda si NAPUNIJA 16 i uša u 17, prema tome, stari te oće zavidat, biće zbog straja od prometa... :zubo:

--- Kraj citata ---

Hehe moze bit  :toothy3: :toothy3: Hvala na pomoci  :notworthy: :notworthy:  to cu onda morat ic vidit iducih dana, pa ako bude tribala osobna, osobnu cu napravit.

d3stroyer:

--- Citat: Scoot_Fan - 21 Lipanj, 2008, 17:02:32 ---Usput samo da pitam, vidim da ima dosta ljudi ovdje koji kuze te propise itd. Mene zanima dali mi treba osobna za polozit taj vozacki (A1) ili mogu samo dat onako ime prezime  itd., jer mi je tlaka sad ici radit i osobnu to planiram tijekom lijeta, a sad polozit, inace 13.06 sam napunio 16, tako da je mogu ic izvadit samo je tu prisutna sveta lijenost  :toothy12: . I dali ja moram imat 16 ili 17 god da mogu polozit A1 jer me stari zbunjuje da ja moram NAPUNIT 16 (uci u 17.) a ne imat 16 god, pa vise ne znam ko tu koga... Znam da sam ja u pravu tj. da sa 16 god mogu ic jel tako  ???.

Hvala unaprijed, i oprostite na Off ali da ne pocinjem novi thread bzvz  :toothy12:

--- Kraj citata ---
mogao bi čak proči i bez osobne, al onda moraš imat važeču putovnicu. jer kad izlaziš na ispit iz teorije i na ispit iz vožnje moraž ima neki svoj dokument sa fotkom. ja nisam bio imao osobnu sad kad sam polagao za auto, pa sam putovnicu doneso. inače te potjera s ispita...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju