Tehnički kutak > Blokade

TGB R50X, 303R. Skidanje blokada...

<< < (15/17) > >>

AxeMan:

--- Citat: opaki - 02 Lipanj, 2011, 20:55:39 ---he a šta sa onom smeđom žicom??meni cdi ima šest ulaza model je tgb 101 g.p 2010
jel bi tu taj odblokirani cdi igrao ili ne
evo pogled na utikač odspojen sa rasporedom žica
                  nos utikača
plavo/žuta.....smeđA..........bjelo/plava
crna.......crno/bjela............crno/crvena

ako se odsječe smeđa motor ne pali više
dakle blokirani CDI imali igdje šema tkz pin out za cdi jer sa starim šemama za rx nije isto
Hvala

--- Kraj citata ---

Ja imam tgb rx50 model 07/2009,iako ima smeđu žicu (kao i kod tebe,kad se prekine skut. ne pali) CDI je izgleda odblokiran jer se
bez problema vrti na 8500-9000 okretaja.Skinuta je blokada sa variomata i auspuha i skut po satu na ravnom pokazuje max 72 km/h.

walkay:

--- Citat: opaki - 02 Lipanj, 2011, 20:55:39 ---he a šta sa onom smeđom žicom??meni cdi ima šest ulaza model je tgb 101 g.p 2010
jel bi tu taj odblokirani cdi igrao ili ne
evo pogled na utikač odspojen sa rasporedom žica
                  nos utikača
plavo/žuta.....smeđA..........bjelo/plava
crna.......crno/bjela............crno/crvena

ako se odsječe smeđa motor ne pali više
dakle blokirani CDI imali igdje šema tkz pin out za cdi jer sa starim šemama za rx nije isto
Hvala

--- Kraj citata ---

Decki 100 puta smo vec napisali, ako izvadite smedu zicu iz CDI-a skuter nece se upaliti, naci morate nabaviti Minarelli CDI (moze i Top crveni CDI) i to spojiti. Sema je u ovoj temi! 2009 god. pa nadajlje ima blokiran CDI...

opaki:
pa ljepo pitam šta sa smeđom žicom kod spajanja drugog cdi-a s pet ulaza tj. tih odblokiranih varijanti nisam glup  :happy3:znam čitati ali nitko ne objašnjava šta sa smeđom žicom ona ili ide u spoj sa masom ili tako nešto jer inače ne bude radilo pola struje na skuteru bar po šemama koje su dostupne.
Dakle gdje ide smeđa žica kad se prespaja 6 pinski konektor na cdi odblokirani sa 5 piskim ulazom??

Axeman daj poslikaj malo taj svoj cdi položaj i broj na njemu i ako nije frka spoj žica na cdi-u,pliz

walkay:

--- Citat: opaki - 13 Lipanj, 2011, 21:46:32 ---pa ljepo pitam šta sa smeđom žicom kod spajanja drugog cdi-a s pet ulaza tj. tih odblokiranih varijanti nisam glup  :happy3:znam čitati ali nitko ne objašnjava šta sa smeđom žicom ona ili ide u spoj sa masom ili tako nešto jer inače ne bude radilo pola struje na skuteru bar po šemama koje su dostupne.
Dakle gdje ide smeđa žica kad se prespaja 6 pinski konektor na cdi odblokirani sa 5 piskim ulazom??

Axeman daj poslikaj malo taj svoj cdi položaj i broj na njemu i ako nije frka spoj žica na cdi-u,pliz

--- Kraj citata ---

Tu ti je sema, smeda zica se ne spaja nigdje, izoliras nju i gotovo!

http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=8049.580

dacox031:
evo dečki ja imam 303r i skidat cu blokade sve koje ste nabrojali a jel mi pametno stavit gljivu umjesto tog filtera? pošto vidim da je filter zagušen totalno pa bi onda i razbušio diznu i to sve sredio ali smao kako napravit neku elektronsku blokdau il ice bit dovoljno da na auspuh stavim brtvu aluminijsku koja ima unutarnji promjer nekih 15mm i onda nebi trebao preko 50

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju