Tehnički kutak > Blokade

TGB R50X, 303R. Skidanje blokada...

<< < (3/17) > >>

Giz:
uff... Ja ga nikako nemogu toliko dobiti... Ni za živu glavu.
Daklem, nastavljam sa kopanjem.

Još jedna restrikcija se nalazi na samom ulasku u airbox. Komad gume koji se samo ispukne van. :headbang:

Daklem, to je sad več 5ta blokada.

pocetnik:
Koji komad gume-daj malo pojasni. Ja sam sada skinuo tu blokadu na karburatoru-nije zablokirano toliko kolikomje na onim slikama gore al malo je. na cdi-u r50x nema blokade. smeda zica postoji al nije uopce spojena!!

Drnda:
to ti je kada otvoris airbo onaj komad gume koji vidis oko plastike na onom dijelu gdje ide prema karbu..

Giz:
Imate li vas dvoje MSN?

[email protected] je moj pa me ododajte. Gordan mi je ime... zovu me svi Giz.

Ovak.. Pozicioniraš se prema airboxu i na samom airoboxu ima s lijeve strane u vrhu dolazna rebrasta gumena cijev koja ulazi u airbox. Šelna ti drži tu cijev na airbox. Skineš sa križnim i u tom nastavku na airboxu ti je restrikcija. Na samom ulazu u cijev češ vidjeti komad gume uguran unutra. Al kao što rekoh... Ja sam skinuo sad sve i ova stock dizna definitivno nije dosta stoga pazi što radiš ukoliko ne povečaš diznu!!! Posljedica bi lako mogla biti spaljen klip!!!

Stavio 72 diznu... Scoot ide mraq!
Ja jaako zadovoljan iako mi pušta auspuh negdje.  :toothy12:

Motor se ne grije, ne trza, ide stvarno super, pun gas je pun gas a ne pola i svječka je jako zdrave boje. Daklem, taman za stock scoot bez blokada na airboxu i frgi.

ichko:
Moze li mi neko reci gdje je CDI,ima li ga svaki skuter i dali se na svakom skuteru nalazi na istom mjestu..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju