Tehnički kutak > Tuning skutera

Pomoc gilera stalker

(1/2) > >>

TheBili:
Evo ovako, nedavno su mi se poceli cut lezaji.. al danas je to pocelo bit strasno.. parkirao sam motor u garazu i sutra ga vodim kod prijatelja u garazu na rastvaljanje..  :icon_biggrin:  E sad me zanima koje lezaje da uzmem? i dali netko zna koliko kosta nova klipnjaca za gileru stalker?  :help:   :happy3:

milja180sp:
neisplati ti se kupovat klipnjaca jer ju je dost tesko centriat , lezaje odes u ducan i kupis stanarne ili kakve os vec ili uzmes te stare za uzorak

TheBili:
a nisam ni sam pametan sta bi napravio... dosta dugo se to meni vec cuje.. pa sam mislio promijenit klipnjacu..  ::)  a nista vidit cu kad rastavim.... ako nebude lufta ostavit cu je tako kako je... ako bude onda vjerovatno nova radilica....  :sad1:

milja180sp:
znas kak gledas luft , kad ju primis u ruku i ides lijevo desno mora klizit i imat mali luft ,a prema gore dole nesmije imat nebi trebalo ,ali vecinom sve radilice imaju i pogledaj lezaje izmedu radilice i klipnjace imas prsten sa svake strane , zanju roknut pa ode sve ,tak je meni bilo ,mom frenud radilica ima lufta zbog lagera kad primis variomat mos 2 mm ici snjom gore dole ,ali on se i dalje vozi i cudo jos mu se nist nije deslo ,ali bude ako nebude ubrzo to rijesio

TheBili:
Ok, hvala. Sutra kad rastavim javim kakvo je stanje.  :icon_biggrin: :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju