Tehnički kutak > Tuning skutera
D.R. EVO 70ccm kit ??? help
vpucko:
joooj de sjebali su se i krivo napisali btw citaj dolje opis kita:
The cylinders of the company D.R. (Diffusione Ricambi) already established a very good reputation in the sector of classic scooters. An intention of the company is to offer strong cylinders with long life span for a favourable price. To adjust them not that much time and knowledge is needed as e.g. for Polini or Italkit cylinders. The 70cc D.R. is our secret favorite. In price/performance almost unbeaten. (except Italikit) The achievement is nearly on Polini level, however the D.R. has fuller torque.
replcnt:
evo što je lik napiso o tom kitu:
Der DR EVO is einfach der Beste 70er Sport Zylinder ich hab in meinem NRG MC2 den DR mit einem 17,5 Vergaser, Polini Speedclutch Kupplung, 18 Gegendruck, ZX Auspuff und Offenen Luftfilter und bei mir Hebt er Vorne ohne dran zu ziehen ab!!!! Endspeed 123 Kmh einfach nur Geil für den Preis !!!!
Mit Freundlichem Gruß:
Mark Kramer ( Lil-NRG )
ja neznam njemački al google translate je ovako preveo :D
The DR EVO je jednostavno najbolje 70-cilindrični sportski, ja sam u svom NRG MC2 u DR s 17,5 karburator, Polini Speedclutch šape, 18, pritisak, i otvoren ZX ispušnih filtri i za mene je ispred Otkazuje skidanje bez off! ! Endspeed 123 Kmh Geil samo za cijenu!
S Freundlichem pozdrav:
Mark Kramer (LIL-NRG)
Dinac:
prevod je LOL, a kaj mislis da nisam vec procitao taj review :P ?
replcnt:
--- Citat: Dinac - 19 Lipanj, 2008, 17:56:03 ---prevod je LOL, a kaj mislis da nisam vec procitao taj review :P ?
--- Kraj citata ---
što onda pitaš :redface:
Dinac:
::)
pa nemogu donjesti zakljucak na temelju jednog jedinog reviewa :frajer: ?
njemu je dobar, jbg mozda njima 10 se rasipao u 1000 km ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju