Općenito > Generalno o skuterima

Zimske gume???

(1/8) > >>

Tommek:
ev sad sam si baš kontao da se na autima mjenjaju gume prek zime...
pa me zanima ,ako netko već vozi zimi mora li i on na skuteru mjenjati gume ???(s obzirom da su tempretaure mnogo niže)
Hvala (čisto informativno) :icon_scratch:

r.e.!:
Ja sam o zimskim gumama čitao prije par godina u Moto pulsu. Pokušavam pronaći taj broj jer i mene zanimaju zimske gume. Taj proizvođač je imao kompletnu paletu od 10 incha pa do 21, mislim.
A tko vozi zimi, bilo bi pametno imati zimske gume.

Mr J:
Na autu uvijek imam samo kisne gume jer u ZG i okolici pravog snijega ima mozda par dana kada ralice ne uspiju sve pokupiti ali tada je kompletni kaos u prometu... Vecinom preko zime je kisa, bljuzga i led... a za takve uvjete su najbolje kisne gume, na ledu nista ne pomaze... A sto se skutera tice, ja bih stavio lance :-)

Tommek:
ma nie tolka frka zbog snijega,nego kako gume reagiraju na niske temperature...

Hrastinski:

--- Citat: Mr J - 19 Studeni, 2006, 13:25:05 ---Na autu uvijek imam samo kisne gume jer u ZG i okolici pravog snijega ima mozda par dana kada ralice ne uspiju sve pokupiti ali tada je kompletni kaos u prometu... Vecinom preko zime je kisa, bljuzga i led... a za takve uvjete su najbolje kisne gume, na ledu nista ne pomaze... A sto se skutera tice, ja bih stavio lance :-)

--- Kraj citata ---

a ja cu onda staviti gusjenice!!!!!!!! :3some: :3some: :3some: :3some:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju