Tehnički kutak > Tuning skutera
Nekoliko pitanja Runner Sp50 2007g
pineal:
Tvoj je zakon!
Pucketa kao što i auspuh pucketa dok se hladi, samo jače, jer se čuje dok motor radi, ali samo u pola gasa.
Rossi:
hvala....
neznam onda stvarno sta pucketa ....ako neko drugi zna nek kaze ja nisam imo iskustva sa tim pucketanjem gdje deklo...
Crazy Kuree:
Rolice kad se izjedu tj budu kockaste ili istopljene onda pucketa... namora značit al svakako otvori deklo i variomat skini da vidiš šta je. a za taj čep trebo si reć da je ispod dekla, skida se naravno i moguće da su ti rolice istopljene jer nije bilo hlađenja baš i da se zbog toga čuje to pucketanje
Rossi:
Da ne otvaram novu temu a ti ce se mog runnera...dosadilo mi stalno uzimat onu NGK Br9es ...ja mislim da je taj model heh ....ocu sad neku NGK da je platina ili iridum sta takvo....znaci neka da kosta oko 80-100kn ....molio bi da mi neko napise koji model za serijalu sa zx i koji model za sport 70 sa zx....posto nemogu i onak narucit jednu samo kod nas moram minimalno dvije svjecice pa da imam i za serijali i za sport 70 po jednu.....naravno da je odgovarajuce toplinske vrijednosti...hvala unaprijed
gumy:
za base kit može ići 9, znači br9evx ti je platina, br9eix je iridium
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju