Ostalo > Svijet računala i mobitela
far cry 3
strikoo:
--- Citat: nodius - 23 Prosinac, 2012, 11:59:49 ---dal treba posebno neki direct x??
--- Kraj citata ---
Ovo je jedino što ti treba za update directx-a
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35&wt.mc_id=mscom_en_us_search_mssuggests_131z4enus22051
nomad:
meni je igra bila ok... svakako bolji nego fc2,iako nisam bio bas odusevljen radnjom,ali graficki je odlicna sve na ultra 50-60fps poslije patcha i novih drivera.
imate 2 opcije za pokrenut igru,za jaci pc imate farcry3_d3d11.exe
nodius:
igra je extra. metci su itekako problem, trenutno palim ona polja droge i nemam dovoljeno flametrowera, dignem sve bacve u zrak sa ak47, dropam flametrower i jednostavno mi nestane s poda a nmg nosti 2 oruzja sto je sranje veliko :angry9:
FeZox-team:
heheh upravo se i meni to desilo u toj misiji, nemam vise pribora da zapalim Marihuanu :laughing11:
nodius:
ma samo kliknes i plane za 10 sekundi cilo polje :drunken_smilie: ili dignes one bacve u zrak, samo takedown ides bacas kamenja i jebes ih u mozak, najjace mi kad 3 za redom takedown ili kad ga zakoljem pa potegnem granatu hhh
dosa san do hoyt-a, sad treban oni satelit srusit, al nikako obranit onu bombu, a za craftanje vise municije nemam opremu, sad cu to trazit i one radio towere aktivirat da imam mapu :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju