Ostalo > Foto, video, music...
Oldscool voznja Zadar 1985
marjan.vxr:
haahaah a ne ovi sad 'vozaci'
anabellas:
ovaj s pegljakom pokusava cijelo vrijeme poginut a nikak da uspije haha cudno mi sad za vidjet da se ni kacige nisu nosile :P
Drnda:
u pegli ima kaciga nazad...
prvo , prometa nema nimalo u odnosu na danas.. a iskreno, video nisam mogao gledati, nemogu gledati to kad netko ovako vozi.. pa jbt ugrozio je idiot stotine zivota sa svojom voznjom... jednostavno sam premotao na kraj da vidim sto spominjes.. video mi je odvratan radi idiota i njegove voznje.. da je sam na cesti i u autu nema problema.. ali ovaj nacin voznje je meni osobno grozan, i stvano nesto u meni nemoze to gledati
anabellas:
--- Citat: Drnda-1 - 21 Prosinac, 2012, 01:25:44 ---u pegli ima kaciga nazad...
prvo , prometa nema nimalo u odnosu na danas.. a iskreno, video nisam mogao gledati, nemogu gledati to kad netko ovako vozi.. pa jbt ugrozio je idiot stotine zivota sa svojom voznjom... jednostavno sam premotao na kraj da vidim sto spominjes.. video mi je odvratan radi idiota i njegove voznje.. da je sam na cesti i u autu nema problema.. ali ovaj nacin voznje je meni osobno grozan, i stvano nesto u meni nemoze to gledati
--- Kraj citata ---
sva sreca da je u to vrijeme rijetko ko imao za neki bmw , kak bi tek sa njim divljali xD
Drnda:
bio bi mrtav lik davno... jbt dok sam gledao, kao da se srce stiska u meni i neda da vidim video jbt
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju