Ostalo > Svijet računala i mobitela

Gdje naci drivere...

<< < (5/7) > >>

skoda90:
A nije ti to neki problem,sve ovisi od laptopa do laptopa.Probaj malo googlat i pogledat na youtube ima za vecinu laptopa kako se rastavljaju...Al ako nista drugo odnesi,bas me zanima koliko ce ti naplatit i da prodjes jeftinije kupi sam pastu ima za 15-20kn :icon_biggrin:

2mario2:

--- Citat: skoda90 - 19 Prosinac, 2012, 23:26:41 ---A nije ti to neki problem,sve ovisi od laptopa do laptopa.Probaj malo googlat i pogledat na youtube ima za vecinu laptopa kako se rastavljaju...Al ako nista drugo odnesi,bas me zanima koliko ce ti naplatit i da prodjes jeftinije kupi sam pastu ima za 15-20kn :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
znamo se ja i taj lik i bit će neka trampa u igri tak da me najvjerovatnije neće koštat ništa da mi to očisti i podmaže na novo...

ivano_007:
Ako ti je prvi put i ako je vrjedniji laptop nemoj ga sam ni slučajno rastavljat.. :icon_thumright: Jer to je sve mikro il nano tehnologija i sve je strpano, zbijeno, nabijeno u kučište i jedan krivi potez i nešto se odlomi i onda ga je***..Što Kinez sastavi nek Europljanin ne rastavi.. :notworthy:

2mario2:

--- Citat: ivano_007 - 19 Prosinac, 2012, 23:40:27 ---Ako ti je prvi put i ako je vrjedniji laptop nemoj ga sam ni slučajno rastavljat.. :icon_thumright: Jer to je sve mikro il nano tehnologija i sve je strpano, zbijeno, nabijeno u kučište i jedan krivi potez i nešto se odlomi i onda ga je***..Što Kinez sastavi nek Europljanin ne rastavi.. :notworthy:

--- Kraj citata ---
laptop nisam nikad rastavljal tak da ni neću pokušavat... nije neki jer ima već koju godinu za sobom... nit je vrijedan kad sam ga za 200kn kupio... ima skoro sve moguće i bio bi mi za 10 da ga ne *ebe to gašenje... tak ne igram ništa, nego fejs, forum itd, a za to je više nego odličan...

zemo323:

--- Citat: eladio - 19 Prosinac, 2012, 23:14:49 ---
--- Citat: zemo323 - 19 Prosinac, 2012, 13:35:04 ---Ja sam sebi skinuo sa Dell-ove stranice. Upises model i ponudi ti drivere

--- Kraj citata ---

:laughing7:

--- Kraj citata ---
Nesto sam krivo rekao? :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju