Ostalo > Svijet računala i mobitela
Gdje naci drivere...
2mario2:
--- Citat: ivanm - 19 Prosinac, 2012, 13:19:00 ---možda je čovjek pošten pa neće krasti :)
--- Kraj citata ---
hvala svima... uspio sam sa driver genius-om... i da, jbg malo sam krao ipak... :laughing9: ako kome trebaju kodovi za ovaj program samo nek javi... :toothy9:
Lenko:
Momci, nisam baš siguran da je dobra stvar...program kontroliše celu makinu...a i usporava...ja sam pristalica "stare škole": vidi za koji ti deo treba drajver , idi na njegov sajt, skini ga, i zasebno instaliraj...prosto, a sigurno i provereno...
strikoo:
--- Citat: zemo323 - 19 Prosinac, 2012, 13:35:04 ---Ja sam sebi skinuo sa Dell-ove stranice. Upises model i ponudi ti drivere
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Jurich:
jeli moze ko reci koji software za web cameru stavim jer orginalni od toshibe je los?
i di ga mogu skiniti?
2mario2:
imam novo pitanje, al ovaj put za znalce... laptop mi ponekad krepava sam od sebe... upalim ga znači i radi jedno vrijeme, al nesmijem dirnut kabel (i bez da se dira kabel krepa nekad) od punjača jer odmah dođe crna slika i dok ga prisilno ne ugasim i opet upalim neće nikuda... rečeno mi je da je to zbog matične, al da pitam možda je ipak nešt drugo... eto nekad radi normalno, nekad ne... i ćini mi se da ventilator ne radi kolko sam gledao (neznam jel cijelo vrijeme mora radit ili samo dok se laptop ne ugrije, pa se on pali) pa me zanima di bi bio problem??? ja više zbilja :dontknow: jučer i neki dan je recimo radio par sati bez problema, al svaki dan se desi da par puta prdne...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju