Tehnički kutak > Tuning skutera
rolice na stage 6 pro replica
Rossi:
pa kak ga je mislio uspijet nastima na serijali ? ?? kad je auspuh za high end kako kaze DJ RUNNER RACE ...ja mislim daje nemoguce ....da je za neki slabiji kit i slicno mozda i nekako uspijet...al ovak ...neznam bas..mislim da sta god uradili bez stavljanja nekog kita i slicno nece bas bit zadovoljan sa preformansama koje ce dobit sa ovim spuhom...
stark1:
sto je uopce i uzimao taj spuh
dino_sk:
--- Citat: Rossi - 17 Lipanj, 2008, 22:56:33 ---pa kak ga je mislio uspijet nastima na serijali ? ?? kad je auspuh za high end kako kaze DJ RUNNER RACE ...ja mislim daje nemoguce ....da je za neki slabiji kit i slicno mozda i nekako uspijet...al ovak ...neznam bas..mislim da sta god uradili bez stavljanja nekog kita i slicno nece bas bit zadovoljan sa preformansama koje ce dobit sa ovim spuhom...
--- Kraj citata ---
ma nijza high end sad sam gledao na scooter attacku
dino_sk:
DJ RUNNER RACE
˝..e jel je vama dobar zvuk od ZX-a...meni nije baš nešto...ko da zuji...meni dobar zvuk ima Leo Vince TT...toćno se ćuju taktovi...˝ toliko od tome da decko zna za sta je spuh
cvele60:
--- Citat: DJ RUNNER RACE - 17 Lipanj, 2008, 22:43:48 ---koliko ja znam ovaj stage6 pro replica je za High End klasu skutera...
--- Kraj citata ---
Daleko od toga-klasa- dve ispod al jaci dosta od klasike ZX,NEXT R i ostali.Tu je negde sa gianelli reversom.
Samo cena mu je ok bar na SA[120-130E]a kvalitet ???
I da NIJE ZA SERIJALU :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju