Tehnički kutak > Tuning skutera

rolice na stage 6 pro replica

<< < (10/18) > >>

Crazy Kuree:
Pa to i može reć netko ko nezna ništa o auspuhu pa priča gluposti ja naštelujem nardo na serijali samo šta ne izdrži duže od 300km rupa na klipu se pojavi  :toothy12: ne vjerujem da prevrtava i mora ić tak dobro nije to Zx  :laughing3: extra je taj auspuh i meni se sviđa njega bi najprije uzeo od base auspuha... i taj runner sa blokadom na variomatu i 7.0g rolicama je išo 70 (skinuta s karb. blokada)...

dino_sk:

--- Citat: Crazy Kuree - 18 Lipanj, 2008, 19:51:02 ---Pa to i može reć netko ko nezna ništa o auspuhu pa priča gluposti ja naštelujem nardo na serijali samo šta ne izdrži duže od 300km rupa na klipu se pojavi  :toothy12: ne vjerujem da prevrtava i mora ić tak dobro nije to Zx  :laughing3: extra je taj auspuh i meni se sviđa njega bi najprije uzeo od base auspuha... i taj runner sa blokadom na variomatu i 7.0g rolicama je išo 70 (skinuta s karb. blokada)...

--- Kraj citata ---
ma neprevrtava se nista bar se nama tak cini
btw. i moj runner sa zx-om ide slicno

Crazy Kuree:
ide slično i runner sa seriskim aupuhom kao runner sa ZX u serijalama je mala razlika, a stavi base kit ili replicu pa vidi koja razlika između ZX i Stage6 pro

SlowRider:
Meni se cini da ovo jako dobro ide :icon_thumright:

koliko je taj vozac imao kila? 49?

dino_sk:

--- Citat: SlowRider - 18 Lipanj, 2008, 19:59:57 ---Meni se cini da ovo jako dobro ide :icon_thumright:

koliko je taj vozac imao kila? 49?

--- Kraj citata ---
70kg okruglo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju