Tehnički kutak > Tuning skutera
rolice na stage 6 pro replica
pitaNS:
ajde, i ne odustajte probajte iskombinovati rolnice da dobijete što više različitih gramaža...
0,1 gr po rolnici puno znači i zna da bude presudno za dobitnu gramažu ! ! ! ! !
Crazy Kuree:
sa 7.0 se ponašo i mojem rođaku tako ko i vama dok je hladan nabije 70 dok se malo zagrije nemore preko 50... onda sam prvo skinio limić i diznu stavio 68 naštelovo i onda je uvijek mogo 70 i dobio je dosta na startu (ne preko jer ima blokadu na variomatu),kad sam mu sve poskido i pometo šta treba onda mu je išo 97 po satu i nema rupe(runner novi),diznu moraš promjenit ako ćeš skinit limić ne ako ima potrebe, sad je oko 52-54
dino_sk:
--- Citat: Crazy Kuree - 18 Lipanj, 2008, 14:26:58 ---sa 7.0 se ponašo i mojem rođaku tako ko i vama dok je hladan nabije 70 dok se malo zagrije nemore preko 50... onda sam prvo skinio limić i diznu stavio 68 naštelovo i onda je uvijek mogo 70 i dobio je dosta na startu (ne preko jer ima blokadu na variomatu),kad sam mu sve poskido i pometo šta treba onda mu je išo 97 po satu i nema rupe(runner novi),diznu moraš promjenit ako ćeš skinit limić ne ako ima potrebe, sad je oko 52-54
--- Kraj citata ---
53 je serijka dizna al mislim da su mu diznu vecu stavili na skidanju blokada jer je zrak odvrnut skoro do kraja
da je imao blokadu na variu nema sanse da bi 60 -65 navuko po satu
majic_sk:
ak je serijski išao 85 sa blokadom na karbu tj. s onim limićem, dizna je barem 64 sigurno....
SlowRider:
Ajde manje price idite stelati prijenos :jerk: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju