Tehnički kutak > Tuning skutera

rolice na stage 6 pro replica

<< < (5/18) > >>

cvele60:

--- Citat: majic13 - 17 Lipanj, 2008, 23:27:12 ---sam neznam odkuda mi novci za nekoliko težina,,,, :icon_scratch: :icon_thumright:

a skup je ovo sport al kad si imao za auspuh snaci ces se i za rplnice :icon_thumright:

--- Citat: gumy - 17 Lipanj, 2008, 23:41:17 ---oprugice na kvačilu su koje?

--- Kraj citata ---

e i ovo je bitno -mora da budu tvrdje :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

dino_sk:

--- Citat: gumy - 17 Lipanj, 2008, 23:41:17 ---oprugice na kvačilu su koje?

--- Kraj citata ---
serijske rolice i federi

SlowRider:
Probajte staviti rolice za zx i federe takodjer pa onda vidite na cemu ste, trebalo bi biti bolje nego sa serijskim rolicama i federima sto je sigurno.

majic_sk:
sutra stavljamo rolice od zx-a 4.8g i federe kvačila od zx-a one crvene pa ćemo vidjet...al morat će tad ići bolje  :icon_thumright:

DJ RUNNER RACE:

--- Citat: dino_sk - 17 Lipanj, 2008, 23:02:03 ---DJ RUNNER RACE

˝..e jel je vama dobar zvuk od ZX-a...meni nije baš nešto...ko da zuji...meni dobar zvuk ima Leo Vince TT...toćno se ćuju taktovi...˝    toliko od tome da decko zna za sta je spuh

--- Kraj citata ---
gle možda sam se malo s*ebao s tim TAKTOVIMA(mislio sam da se to tako zove), ali sam se zeznuo... i meni osobno je bolji zvuk na TT-u nego na ZX-u...neznam jel je netko ćuo skuter sa TT-om...daleko od toga da ne znam kaj je to aupuh...sigurno nebi napravio tu glupost da kupim HIGH END auspuh za serijalu...jer takvi auspuhi imaju najveću snagu na visokim okretajima, a ne na onim koje ima serijala...o TT-u, ZX-u ili RR-u je stvar osobnog ukusa...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju