Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

ekipa split

<< < (45/71) > >>

Kjaj:
Ma nema kise. Dolazim i ja :headbang:

neos 123:
Nema ih dobroe

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

ivano_007:
Koliko vas je bilo? Ja nisam iša jer niko od mojih nije moga :angry7:

Peksy:
Bilo nas je cca12-15 ali sef(neos) nije dospija sa skuteron do tocke dogovora hahahaha crkla nesulja,pa sam ga ja skupija i otisli doli....bitno da se led probija,aa neos ce poslje stavit neke slike :D

Josip-98:
evo i mene i jedan izvjestaj od danas
Prvo malo padala kisa pa prestala al bili smo hrabri i uputili se prvo smo se nasli na Poljudu i polako su poceli dolazit i skuteri, ali steta nas glavni organizator Neos123 je ima malih poteskoca pa nije sudjelova u diru, peksy je dosa pokazat svog golfa i zahvaljujen mu sta me provoza... Kasnije smo se dogovorili i otisli smo se provozat do Znjana  :icon_thumright: Na znjanu smo ostali duze bilo je gladnih trbuha pa eto  :toothy12: . Nakon malo vise od pola sata dosla je civilna skodica i dva policajca u civilu i onda je pocelo bit veselo, ali proslo je bez ikakvih kazni sta je dobro za nas a lose za njih  ;D Sad prije kojih 20 min smo otisli svak svojin puten
Slike neznan stavit tj znan samo linkove al volia bi da se slike odma vide  :icon_scratch:
Neos 123 zelin ti da sta prije napravis motor i pridruzis nan se i da zahvalin bjeelli koji me cilin puten vozia  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju