Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
ekipa split
Jurich:
evo da pitam jeli ima koja dobra duša koja kod koje bi mogao udomiti skuter na proljece do cca 10.6
zivin odmah iznad pitagore (skola stranih jezika) dakle od pazara do torcida kupa ako ima ko da bi mi dopustia parkiranje skutera na sigurnom mistu. Inače vec su mi probali ukrasti skuter, pa ga ne zelim ostavljati na ulici i slično.
moze u inbox :icon_thumright:
bjelaa:
Ima li koja dobra dusa iz Splita da je volja na 2 ure posudit 2 retrovizora za vx da mogu obavit tehnicki :) da konacno i ja krenem legalno na cestu :)
n0n4m3:
--- Citat: bjelaa - 21 Ožujak, 2014, 21:05:50 ---Ima li koja dobra dusa iz Splita da je volja na 2 ure posudit 2 retrovizora za vx da mogu obavit tehnicki :) da konacno i ja krenem legalno na cestu :)
--- Kraj citata ---
mogu ja , 097 733 2211 , pa se javi :icon_thumright:
bjelaa:
fala stari,ali ima san jos nekih problema osin retrovizora pa san prvo to triba rijesit :),ugl sada je sve cic pic i legalno hehe :)
neos 123:
eo vako ljudi posto ne gledaju svi redovito na temu molia bi sve da mi posalju brojeve mobitela na PM da sastavim popis i sve i lipo dan prije nazvat svakoga i pitat oce nece da se zna i tako
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju