Tehnički kutak > Tuning skutera

problem

<< < (2/5) > >>

180power:

--- Citat: Mr J - 19 Studeni, 2006, 13:56:40 ---moze biti do rolica, a moze biti i do opruga na kvacilu (ako su slabe onda krece pri manjim okretajima i nema dovoljno snage a kada se razvrti onda potegne)

--- Kraj citata ---
oprugice služe samo za start, čim se krene one ne igraj ulogu  :glasses9:

Mr J:

--- Citat: 180power - 19 Studeni, 2006, 15:16:50 ---
--- Citat: Mr J - 19 Studeni, 2006, 13:56:40 ---moze biti do rolica, a moze biti i do opruga na kvacilu (ako su slabe onda krece pri manjim okretajima i nema dovoljno snage a kada se razvrti onda potegne)

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Pa razmisli malo... Ako krece na nizim okretajima nema snage da bolje potegne dok se ne razvrti (cca. 2sekunde)... Mislim da si krivo razumio neke stvari...
A mrcina i kaze da krene pa nakon nekog vremena potegne bolje (kada se razvrti)

180power:

--- Citat: Mr J - 19 Studeni, 2006, 15:39:13 ---
--- Citat: 180power - 19 Studeni, 2006, 15:16:50 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Pa razmisli malo... Ako krece na nizim okretajima nema snage da bolje potegne dok se ne razvrti (cca. 2sekunde)... Mislim da si krivo razumio neke stvari...
A mrcina i kaze da krene pa nakon nekog vremena potegne bolje (kada se razvrti)

--- Kraj citata ---
nek prvo napiše jel mu to od starta ili poslije 20...

mrcina:
da sve je to to ali ja to ne osjetim onak ko da bolje vuče nego kao kad kod auta mijenjaš brzinu pa pustiš kuplung prije pa ti zupčanici malo zaroštaju i onda upadne u brzinu ili na wartburgu kad mijenjaš brzine bez kuplunga.meni je to takav osječaj kad krenem kao da me netko lupi odozada i onda krene ko avion.mehanički osječam kad potegne bolje nema onog uglađenog prijelaza

mrcina:
ali dok vozim nema od toga ni traga več samo kod kretanja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju