Ostalo > Svijet računala i mobitela
Kompjuter se resetira? I ostala pitanja vezana za moj mali racunar
Go-Go RUNNER:
Ma prije dva mjeseca grom ga opizdio i tad sam promijenio maticnu i napajanje.Radio mkesec normalno i od tada me zajebava. Bio Tri puta kod majstora rusio windowse stavljo novi opet nista. Treci majstor da ga jebe nesto na maticnoj da treba opet nova maticna. Sad ko secer na kraju nece se ni upali vise. tj. izbaci greske ja f1 stisnem da ih preskpci i nece uopce digne windowse. Pun mi ga k**ra* vise. ako netko ima kakav kompjuter nek se javi
vekyyy:
jesi siguran da su ti stavili pastu na proc?
eladio:
kad je neka komponenta u kvaru, obicno bude BSOD ili se komp ugasi..
ali kad je napajanje u kvaru (popustilo, sta vec) , pogotovo neko jeftinije, restartanja mogu biti dosta cesta pojava.. :toothy3:
PS
ako ti se sad vise nece ni upalit, to je dobro u smislu da ces lakse naci kvar
vadi se van.. samo maticna i napajanje.. dodaj proc i pali.. pa dodaj memoriju pa pali, pa dodaj grafu pa pali.. skuzio si princip ..tako ces najlakse doci do problema :toothy11:
andy:
A da ne otvaram novu temu nego se nadovežem na ovu samo..
Meni je problem da se odjednom samo zamrzne komp i nemogu mrdnut ni mišem, nijedna tipka ne pomaže, čak ni restart na tipku i prisilno gašenje na tipku.. Jedino iskopčavanje iz struje..
Nisam nikada imao sličan problem i nije mi jasno u čemu je problem jer računalo je relativno novo, mislim 3g staro ali nikada problema nije bilo i radi sve super osim toga i to se desi nekad nekad samo, tipa u tjedan dana 2 puta iz čista mira.. Bio na netu il igrao neke igrice nema veze.. Uopće nemam ideje na što sumnjat, mislio sam da je do memorije, prebacio sam je u drugi slot za svaki slučaj jer sumnjam da je do nje, ispuhao sam od prašine ali da je do toga gasio bi se i palio tako da to nije problem..
Gore je WIN7.. Ja bi rekao da je softverski problem !?
Itko išta :dontknow:
vekyyy:
--- Citat: andy - 12 Prosinac, 2012, 23:04:53 ---A da ne otvaram novu temu nego se nadovežem na ovu samo..
Meni je problem da se odjednom samo zamrzne komp i nemogu mrdnut ni mišem, nijedna tipka ne pomaže, čak ni restart na tipku i prisilno gašenje na tipku.. Jedino iskopčavanje iz struje..
Nisam nikada imao sličan problem i nije mi jasno u čemu je problem jer računalo je relativno novo, mislim 3g staro ali nikada problema nije bilo i radi sve super osim toga i to se desi nekad nekad samo, tipa u tjedan dana 2 puta iz čista mira.. Bio na netu il igrao neke igrice nema veze.. Uopće nemam ideje na što sumnjat, mislio sam da je do memorije, prebacio sam je u drugi slot za svaki slučaj jer sumnjam da je do nje, ispuhao sam od prašine ali da je do toga gasio bi se i palio tako da to nije problem..
Gore je WIN7.. Ja bi rekao da je softverski problem !?
Itko išta :dontknow:
--- Kraj citata ---
da je do softwera onda bi mogao restartat komp na tipku.. Vjerojatno napajanje je dalo svoje ili mozda cak i maticna. Nesto od tog dvoje je..
a ako se tebi runner nece da upali komp to znaci idi postupkom kako je eladio napisao.. Ali ja bi najprje kakvo napajanje probao. Uzmi od kakvog frenda komp koji je kao tvoj ili amd ili intel i mjenjaj dio po dio i naci ces kvar
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju