Ostalo > Svijet računala i mobitela

Kompjuter se resetira? I ostala pitanja vezana za moj mali racunar

<< < (8/11) > >>

vekyyy:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 15 Prosinac, 2012, 23:13:55 ---Evo nađoh da bi isao Intel PD 820 ?

--- Kraj citata ---

to ti je procesor.. skini program aida64 on ce ti reci sve podatke koji su ti potrebni. Znaci maticna i sve ostalo.. Ali ovaj proc koji ti imas to je proc dual core? stisni ctrl+atl+delete i vidi u performance dali imas 2 kvadrata pod cpu usage history

Go-Go RUNNER:
Da znam da je procesor pa pitam bi li taj isao na moju maticnu, evo gledam imaju dva kvadrata u perfomance, koliko znam on nije dvojezgreni

strikoo:
Provjeri na stranicama proizvođača koje procesore ploča podržava sa kojom verzijom BIOS a. Dajes nam informacije na kapaljku a ocekujes konkretne odgovore. Ako ima dva kvadrata u task manageru ne znači da je dual core.

Google čuda radi

http://ark.intel.com/products/27512/Intel-Pentium-D-Processor-820-2M-Cache-2_80-GHz-800-MHz-FSB

Veli broj jezgri 2

I vodi se onom starom, što stariji komp, to neisplatljivija nadogradnja.

U tvom slučaju je to ravno bacanju novaca u wc. Radije štedi za komplet novo računalo.

Go-Go RUNNER:
Di ces mi komplet novo racunalo nema mu dvi godine jbt, odma sve sasereš ccc  :angry7: Da si rekao kupi prvo novu maticnu i ostale pi*darije, nego komplet novo racunalo ccc  :angry7:

strikoo:
Taj procesor je star 7 godina.  Nije valjao ni kad je izašao, a kamo li sad.

I opet nisi napisao koju matičnu imaš pa da ti mogu dati bolju preporuku. Jer ako imaš s775 matičnu možda gore može ići nešto daleko bolje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju