Tehnički kutak > Tuning skutera
Tuning gillera nexusa 250ie
steeef:
akrapovic novi je nest manje od 4 tkn..polini variomat je oko 1000 kn,mozda malo vise..
grale je saljiv..ako imas love onda mores slozit 269 cc samo uz njega treba i bregasta,powercomander bi bil pozeljan i tak to..samo dok pogledas cijene i uzmes u obzir da se rastavlja masina pa ak nebi to sam radil onda i tu ide cije gore jos za oko 100 eura za posel..
vanjossi:
moj savjet stavi samo variomat, za sve drugo trebo si uzet jači nexus
steeef:
--- Citat: vanjossi - 08 Prosinac, 2012, 18:36:21 ---moj savjet stavi samo variomat, za sve drugo trebo si uzet jači nexus
--- Kraj citata ---
to bi bil i moj savjet..osim ako nema fakat viška love pa da ih s guštom ulupa u skuter..ako ljudi upucavaju hiljade i hiljade kuna u pedesetke onda zakaj se nebi ulupalo i u neki pošten skuter tipa nexus 250 ;)
naravno tuning se neisplat nikad ni na ničemu ako se gleda sa financijske strane.
daRio:
--- Citat: vanjossi - 08 Prosinac, 2012, 18:36:21 ---moj savjet stavi samo variomat, za sve drugo trebo si uzet jači nexus
--- Kraj citata ---
Istina,sve drugo je preveliko ulaganje za minimalan rezultat.
Uostalom ima ovdje dosta tema o tome pa pogledaj.
Nikola1978:
ajd onda recite mi koji je najkvalitetniji spuh i variomat za moj skut?!
ne razmisljam se spucati neku gomilu para...ranije cu uzeti nesto bolje nego da budzim u nedogled....
mada neznam da li bi i uzimao 500ccm, zbog troskova odrzavanja i registracije....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju