Općenito > Propisi

200cc pod tabelu od 50cc

<< < (8/15) > >>

danc00:
Ni tu ni bitno jel vanredni tehnički košta tolko ili tolko, cifru sam rekel odprilike(ako je totalno kriva mogi si ispravit), hoću reći kolko sranja imaš radi toga. Nadam se da nikad ni nem bil na vanrednom. Zato je tu forum da se komunicira, dok si ti došo i bez da si ikaj obrazložil počel govorit da govorim gluposti, a jedino kaj sam rekel je svoje mišljenje i eto sad kolko vidim krivu cijenu vanrednog tehničkog pregleda, zato ak te nekaj dira reci to si rekel krivo i reci kak je stvarno ak je bitno i pošteno. Bolje nego citirat i napisat gluposti melješ i bok...

steeef:

--- Citat: igor.sb - 08 Prosinac, 2012, 15:21:53 ---nije normalno, ne moras meni objasnjavat nista, ja sam za razliku od tebe bas i zbog vandrednog tehnickog prodao 50ccm

--- Kraj citata ---

toe to..previše jebade i vožnja s grčom i mišlju di te budu haltali..
najbolja opcija je A1 i skuter 125cc..gore mašinu koju god staviš 200/2500/300 razlika skoro ni nema u vizalnom smislu,a osim toga imaš velku tablu pa nikok ni nije briga,nema ograničenja brzine ako te snime da negdi kršiš ograničenje popiješ kaznu i toe to..

igor.sb:

--- Citat: danc00 - 08 Prosinac, 2012, 15:30:42 ---Ni tu ni bitno jel vanredni tehnički košta tolko ili tolko, cifru sam rekel odprilike(ako je totalno kriva mogi si ispravit), hoću reći kolko sranja imaš radi toga. Nadam se da nikad ni nem bil na vanrednom. Zato je tu forum da se komunicira, dok si ti došo i bez da si ikaj obrazložil počel govorit da govorim gluposti, a jedino kaj sam rekel je svoje mišljenje i eto sad kolko vidim krivu cijenu vanrednog tehničkog pregleda, zato ak te nekaj dira reci to si rekel krivo i reci kak je stvarno ak je bitno i pošteno. Bolje nego citirat i napisat gluposti melješ i bok...

--- Kraj citata ---
dao sam ti sva obrazlozenja (u prvom postu) koja trebas znat
''kaznu za kategoriju ne mozes dobiti, jer bi pisalo taj i taj upravljao mopedom npr. gilera runner 50 registracijskih oznaka ta i ta, za koju nema odgovarajucu kategoriju ''

evo ti i za vandredni, on iznosi kao i svaki tehnicki pregled, kod nas je to cifra od cca 90kn, koju moras platiti odma ili ti posalju kuci uplatnicu, tablice uzima policija, a ti imas pravo u roku tjedan dana pokusat ponovo registrirat vozilo, ako prođes ides u mup po tablice, ako ne prođes placas ponovo (ako je proslo tih tjedan dana) pregled i tako u nedogled

danc00:
Ok, al to se desi u najboljem slučaju, jer ne vjerujem da ćeš se izvuč sa kaznom od 90kn(vanredni) ako skuže da imaš gore mašinu od 20KS ! A ovo za kat sam ionak rekel da bi tak bilo po mome  :icon_thumright:

Tomi_ZG:
Danc nemogu oni tebi spičit kaznu za neimanje kategorije zbog jače mašine,nema šanse,al kaznu za nelegalno modificirano vozilo mogu,samo kaj se to kod nas ne prakticira baš

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju