Sportski kutak > Sve vezano za utrke

SCOOTERHAPPENING 2013, Virovitica 17.-18.08.

<< < (180/234) > >>

Grale:

--- Citat: Tomi_ZG - 18 Kolovoz, 2013, 22:51:56 ---Zeko stvarno makni onaj ogavni auspuh  :laughing7:
Štef tražil sam tebe i Braleta da se pozdravim al ste nestali iz vidokruga.
Još da se pohvalim runner je postavil novi rekord u krajnjoj,110 po čuki,čak je i Čok reko da dobro ide,doduše ne ko diteh sve serijala 115 al za ubogog runnera je dobro.

--- Kraj citata ---
Bolji od serijskog je, ali mu definitvno treba prava reza
Videl si ti diteha kak pere belog runnera kojem fali bar 1000 okretaja još da zavrti taj tt kak se inače vrti u opuzenu :laughing7:

EVO di sam ja bil :P
http://postimg.org/image/epdyk5l6x/

Štef je na startu mahal, a igorina i ja u hladu :icon_biggrin:

njacte290:
Evo i ja stigao, nešto više od 3 sata mi trebalo do Osijeka. 2 dana cca 300km put odličan, rocky se nije žalio ništa samo terajj  :icon_thumright: i hvala ekipi Os na druženju, vidimo se opet nadam se  :hello:

zekozna:

--- Citat: eladio - 18 Kolovoz, 2013, 22:49:08 ---auuu ,
kizu sam vidio
al tebe  :angry7:

--- Kraj citata ---

Bio sam u majici sa ovakvim logom :   

ali nisam htjeo letati između motora a i bio si u poslu preko glave...
Ima dana, sad je lako kad znam put  ;D

--- Citat: robert - 18 Kolovoz, 2013, 22:56:36 ---e zeko, jesam li ja po tebe išao sa onom nexus kopijom?

--- Kraj citata ---

Da i hvala ti na tome  :notworthy: jer bih definitivno izgubio puuuuno vremena dok bih našao stazu  :icon_thumright:

--- Citat: Tomi_ZG - 18 Kolovoz, 2013, 22:51:56 ---Zeko stvarno makni onaj ogavni auspuh  :laughing7:
Još da se pohvalim runner je postavil novi rekord u krajnjoj,110 po čuki

--- Kraj citata ---
I ja sam danas na nizbrdici postigao novi rekord, 105 po satu od stare ekserke... Mislim da bi se ovaj spuh mogao još doraditi pa umotati u oklop od sr-kinog serijskog spuha...

--- Citat: Grale - 18 Kolovoz, 2013, 23:00:07 ---

EVO di sam ja bil :P
http://postimg.org/image/epdyk5l6x/

Štef je na startu mahal, a igorina i ja u hladu :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Maši zastavom, maši zastavom... "ma mahao bi ja da Grale ne sjedi baš na toj"  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

eladio:
  :headbang:

PS
zeko , onda smo i pricali tamo nesto medju stunterima koliko se sjecam  :glasses9: ,
iako opcenito pricao sam s puno ljudi tamo  :toothy3:

igor.sb:
stigli i mi, sutra napisem koju pametnu

cao pusa bok  :hello: :hello: :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju