Sportski kutak > Sve vezano za utrke
SCOOTERHAPPENING 2013, Virovitica 17.-18.08.
zekozna:
Hoće biti kakvi putokazi po Vtc prema stazi? Ja još nisam odustao, bar Nedjelju pokušavam izbjeći obaveze... Ako bi krenuo preko Zvečeva na Slatinu... Na brzinu sam tamo... Da npr krenem u 5 ujutro, oko 7:30-8 bi bio tamo...
Pupo:
--- Citat: zekozna - 15 Kolovoz, 2013, 10:56:58 ---Hoće biti kakvi putokazi po Vtc prema stazi? Ja još nisam odustao, bar Nedjelju pokušavam izbjeći obaveze... Ako bi krenuo preko Zvečeva na Slatinu... Na brzinu sam tamo... Da npr krenem u 5 ujutro, oko 7:30-8 bi bio tamo...
--- Kraj citata ---
Ja sam prošle godine išao skuterom preko Orahovice. Malo dupe otvrdne al stigne se bez problema
robert:
e da, moram vam napomenuti da nitko od nas nema kugu i koleru!
ako nekoga prepoznate sa foruma ili bar mislite da ga poznate onda mu slobodno priđite i pitajte ga!
mene možete prepoznati po crnoj majici sa Zippo Friends Croatia na leđima i KTM ili Dunlop kapom na glavi
zekozna:
Ma, mene vuče da pokušam preko Jankovca... Puno kraći put ali 10-ak km makadama...
eladio:
--- Citat: robert - 15 Kolovoz, 2013, 11:35:53 ---e da, moram vam napomenuti da nitko od nas nema kugu i koleru!
ako nekoga prepoznate sa foruma ili bar mislite da ga poznate onda mu slobodno priđite i pitajte ga!
mene možete prepoznati po crnoj majici sa Zippo Friends Croatia na leđima i KTM ili Dunlop kapom na glavi
--- Kraj citata ---
imat ces i dunlop t-shirt dok budes na stazi :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju