Sportski kutak > Sve vezano za utrke

SCOOTERHAPPENING 2013, Virovitica 17.-18.08.

<< < (147/234) > >>

Drnda:
bas sam maloprije podijelio 8 lubenica i pojeo jednu... nisam se sjetio pobrati par komada a zdrobljeno sve jer treba cistiti zemlju... pokusati cu koju nabaviti pa ponijeti , bez brige...

ako netko zeli ici, nek se javi sto prije... sve se da razgovorom rijesiti , pa i starci...

nodius:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Kolovoz, 2013, 21:18:10 ---bas sam maloprije podijelio 8 lubenica i pojeo jednu... nisam se sjetio pobrati par komada a zdrobljeno sve jer treba cistiti zemlju... pokusati cu koju nabaviti pa ponijeti , bez brige...

ako netko zeli ici, nek se javi sto prije... sve se da razgovorom rijesiti , pa i starci...

--- Kraj citata ---
iman ja dinja jos, ne sekiraj se :icon_thumright:

Tomi_ZG:
Napunite dinje rumom,il rakijom  ;D

Drnda:
super, ako ne bude u mene ima u tebe... dat ces ruke sutra,ako se rega skuter idemo na more sa skuterima i popodne imamo akciju ciscenja auta i sve stvari vec pripremiti za put

dinje se pune votkom inace  :icon_thumright:

nodius:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Kolovoz, 2013, 21:30:44 ---super, ako ne bude u mene ima u tebe... dat ces ruke sutra,ako se rega skuter idemo na more sa skuterima i popodne imamo akciju ciscenja auta i sve stvari vec pripremiti za put

dinje se pune votkom inace  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
danas mi umalo opet prokuvavanje bilo, to je strasno :dontknow: :angry9: do auspuha je mater mu jeftino napravljenu :angry9:
ae ae pa zovni za cistit, jos marku nisan rep stavia jebala ga praksa :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju