Sportski kutak > Sve vezano za utrke
SCOOTERHAPPENING 2013, Virovitica 17.-18.08.
Drnda:
--- Citat: nodius - 12 Kolovoz, 2013, 17:06:59 ---
--- Citat: tommy - 12 Kolovoz, 2013, 16:45:29 ---drndy ja sam ti rekao šta je, sve mi se sastalo, moram odlučit između virovitice i ovih događanja kod kuće, do sutra navečer ću odlučit i bit ćeš obavješten, pare nisu problem i nije mi bitno išlo nas 5 ili samo ja i ti.. kao da su to neki veliki troškovi i ko se god izvlači da ne može skupit 200-300kn za gorivo, LAŽE :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Pocetna cifra o troskovima za nas dvojicu je bila skoro 450-500 kn po glavi, sad ispada 200-300 kn, ono ko tu koga :icon_scratch:
nes ti problema pitat u babe 100-200 kn :laughing7:
--- Kraj citata ---
gledaj malo.. 860km ima ako idemo kroz bosnu ravno bez ikakvih lutanja van najkrace rute... sad uzmi kilometrazu i potrosnju pa pogledaj koliko ispadne trosak za 1,2,3,4 ili 5 osoba...
kroz HR ima 640km u jednome smjeru, opet racunaj po osobama pa reci koliko troska ima...
eladio:
--- Citat: D3n1 - 12 Kolovoz, 2013, 19:43:40 ---pitanje za organizatore moze li mene netko drugi
prijaviti posto postoji mogućnost da moram raditi
subotu do 12?
--- Kraj citata ---
moze, cak da ne stignes na kvalifikacije mozes se i sutra prijaviti :icon_thumright:
Mikac21:
nije da serem protiv nekog ali stvarno kake su to akcije da nemozete skupiti 300kn i dati covjeku i doci vidjeti nesto ljepo i zabaviti se..ZA SAMO 300KN jebenih..pa ja bi da mi Aerox ne trosi 5.5L i da mogu dobiti slobodno doletio iz fakin Dubrovnika...da imam nekog vxr-a 200 ili slicno nebi razmisljo o nedolasku :icon_biggrin:
Ivan031:
--- Citat: Mikac21 - 12 Kolovoz, 2013, 23:51:21 ---nije da serem protiv nekog ali stvarno kake su to akcije da nemozete skupiti 300kn i dati covjeku i doci vidjeti nesto ljepo i zabaviti se..ZA SAMO 300KN jebenih..pa ja bi da mi Aerox ne trosi 5.5L i da mogu dobiti slobodno doletio iz fakin Dubrovnika...da imam nekog vxr-a 200 ili slicno nebi razmisljo o nedolasku :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Njima je problem 300kn, tebi je problem sto aerox trosi 5.5L i nemozes dobit slobodno svakom je nesto drugo tak da ono blago onima koji nemaju problema hahaha :glasses9:
igor.sb:
a koji je tvoj problem? :toothy11:
klasika
zadnji par dana krecu izgovori, nakraju budu dosli oni koji su i dosada dolazili (cast izuzecima) oni koji nisu nece ni ove, ocekivano :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju