Sportski kutak > Sve vezano za utrke

SCOOTERHAPPENING 2013, Virovitica 17.-18.08.

<< < (7/234) > >>

steeef:

--- Citat: Josip - 14 Prosinac, 2012, 13:00:01 ---neznam zasto ali uvijek su najglasniji oni koji u 90% slucajeva nece doc, ili dolaze 100% pa im nesto iskrsne zadnju sekundu

u belici smo bili i dovezli skuter pa ih skoro nismo ni vozili (da nije bilo jurce i malog zivca), a u viroviticu smo dosli bez skutera (ko da je uopce bitno :dontknow: ) i podruzili se vrhunski  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

kak bi rekli,potpisavam  :laughing7:

Drnda:
Josipe, hocete li vi sljedece godine ici (kombijem ili skuterima)
ove godine mi se brat zenio na taj datum pa nisam bio u mogucnosti.. ali za 2013 sam cak mislio sa 50ccm ici

robert:
pa da je i u MRDUŠI DONJOJ ja ću doć pa makar puzao na koljenima!

Josip:

--- Citat: Drnda-1 - 14 Prosinac, 2012, 13:22:50 ---Josipe, hocete li vi sljedece godine ici (kombijem ili skuterima)
ove godine mi se brat zenio na taj datum pa nisam bio u mogucnosti.. ali za 2013 sam cak mislio sa 50ccm ici

--- Kraj citata ---

ako idemo (vjerojatno da) ic cemo ili kombijem ili autima bez skutera, jer nemamo bas nesto da bi izdrzalo toliki put (sve nesto razjebano  :toothy12:) ili je prenamjenjeno za skuter kros  :toothy12:

robert:

--- Citat: Josip - 14 Prosinac, 2012, 13:00:01 ---neznam zasto ali uvijek su najglasniji oni koji u 90% slucajeva nece doc, ili dolaze 100% pa im nesto iskrsne zadnju sekundu

u belici smo bili i dovezli skuter pa ih skoro nismo ni vozili (da nije bilo jurce i malog zivca), a u viroviticu smo dosli bez skutera (ko da je uopce bitno :dontknow: ) i podruzili se vrhunski  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
e Josipe, koliko te puta trebam moliti za onajfilm defilea iz virovitice?
spreman sam platiti DVD/CD i poštarinu ali bi isto tako želio taj film imati prije HAPPENINGA 2020

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju