Sportski kutak > Sve vezano za utrke

SCOOTERHAPPENING 2013, Virovitica 17.-18.08.

<< < (223/234) > >>

Drnda:
ja sam kontao povesti svoju apriliu i pezoa, tako da mogu nastupiti po tome i u rookie i u open klasi... pa barem pehar uhvatiti za piti iz njega  :toothy12:

walkay:
Voziti po stazi je odlican osjecaj, voziti utrku jos bolji, nije bitno koji si na pocetku, tek poslije nekog vremena imas zelju biti bolji i pokupiti neki pehar.

Drnda:
jedino treba nabaviti odijelo i cizme, ovo ostalo se sve rijesi za 500-1000kn

gumy:

--- Citat: Josip-98 - 20 Rujan, 2013, 16:48:58 ---Da iden krenit vozit trke,isa bi u no-limit klasu reka starom da mi da para i slozit ajmo rec vodeci skuter u toj klasi sta se tice brzine
Kasnije je sve lako,motor je ajmo rec glavni dio utrke  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

:headbang:

uzmi najbolje yamahu r6 pa dodji vozit, imat ćeš najbrži motor na stazi sigurno
--- Citat: walkay - 20 Rujan, 2013, 19:20:50 ---Voziti po stazi je odlican osjecaj, voziti utrku jos bolji, nije bitno koji si na pocetku, tek poslije nekog vremena imas zelju biti bolji i pokupiti neki pehar.

--- Kraj citata ---

ak ne želiš biti prvi i ako ti nije cilj biti prvi, koji je onda uopče smisao ići se utrkivati?

nidjo180sp:

--- Citat: gumy - 20 Rujan, 2013, 19:30:34 ---
--- Citat: Josip-98 - 20 Rujan, 2013, 16:48:58 ---Da iden krenit vozit trke,isa bi u no-limit klasu reka starom da mi da para i slozit ajmo rec vodeci skuter u toj klasi sta se tice brzine
Kasnije je sve lako,motor je ajmo rec glavni dio utrke  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

:headbang:

uzmi najbolje yamahu r6 pa dodji vozit, imat ćeš najbrži motor na stazi sigurno
--- Citat: walkay - 20 Rujan, 2013, 19:20:50 ---Voziti po stazi je odlican osjecaj, voziti utrku jos bolji, nije bitno koji si na pocetku, tek poslije nekog vremena imas zelju biti bolji i pokupiti neki pehar.

--- Kraj citata ---

ak ne želiš biti prvi i ako ti nije cilj biti prvi, koji je onda uopče smisao ići se utrkivati?

--- Kraj citata ---

da se mozes vecer prije napit u boksu i do pola 5 ujutro vikat esi mi dooooooooooooooooooobarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju