Sportski kutak > Sve vezano za utrke
SCOOTERHAPPENING 2013, Virovitica 17.-18.08.
Drnda:
mene ne zanima mjesto toliko, ali opet vidim da su dosta jaki skuteri u open klasi.. pa onda nema smisla ni voziti sa dosta slabijim skuterom, jer em sto su bolji vozaci, a imaju i dosta jace skutere
2TDottore:
j**** te u glavu ko da je to bitno.nije ni moj motor vise nesto previse konkurentan al se zato ne kvari i ne zajebava ni blizu ko ostali i kad dodjem na utrku znam da necu morat serafit sto puno znaci.slozi motor najbolje kak mozes i dodji vozit pa sta bude.sreca prati hrabre ;D
Drnda:
vidjeti cemo onda za dogodine, mozda se pojavim sa 150ac ljutom masinom :toothy12: :toothy12:
Iwo SR Tuono:
dodi s necim da se koljemo u rookie klasi :laughing6: :laughing6: :laughing6:
nekuzim zasto nema puno ljudi u rookie a prakticki skuter sa ceste stavis na stazu i vozis. Tako sam ja ove godine, pribro opremu, kupio posudio i isao za zajebanciju voziti, prvi put u zivotu da sam vozio utrku i to sa skuterom s kojim idem na fax i na posao i sta ja znam, znaci nisam nista mjenjao za utrku il sta ja znam
Steta jer klasa ima potencijala
2TDottore:
rookie je vrlo vjerojatno prazan jer velika vecina misli da je to prespora klasa i da nemoze ljepo vozit a nemaju pojma da se tu jako varaju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju