Sportski kutak > Sve vezano za utrke
SCOOTERHAPPENING 2013, Virovitica 17.-18.08.
Grale:
2slow4race na 150 m :laughing7:
Drnda:
--- Citat: igor.sb - 21 Kolovoz, 2013, 16:38:44 ---
--- Citat: Drnda-1 - 20 Kolovoz, 2013, 22:04:23 ---potpuni show... sexy braća također su me oduševila.... cosa također, iako mu GP1 neideeeee
--- Kraj citata ---
jel bio koji skuter da je po tvom isao? osim one zelene pežole :toothy12: :toothy12:
cosin derbi bolje ni ne može ic za serijsku mašinu
:thebirdman:
--- Kraj citata ---
da, od krizanovica nrg, samo malo start cudan... ali on je stelao po sebi ipak... uglavnom, ide vecina lijepo... samo kad je antonio stao sa tajfunom bb uz gp1 i do nekih 80 bili za pola duzine isti, razocarao sam se... mislio sam da bi to trebalo i bolje :dontknow:
cosa_wp:
--- Citat: Drnda-1 - 21 Kolovoz, 2013, 21:42:56 ---
--- Citat: igor.sb - 21 Kolovoz, 2013, 16:38:44 ---
--- Citat: Drnda-1 - 20 Kolovoz, 2013, 22:04:23 ---potpuni show... sexy braća također su me oduševila.... cosa također, iako mu GP1 neideeeee
--- Kraj citata ---
jel bio koji skuter da je po tvom isao? osim one zelene pežole :toothy12: :toothy12:
cosin derbi bolje ni ne može ic za serijsku mašinu
:thebirdman:
--- Kraj citata ---
da, od krizanovica nrg, samo malo start cudan... ali on je stelao po sebi ipak... uglavnom, ide vecina lijepo... samo kad je antonio stao sa tajfunom bb uz gp1 i do nekih 80 bili za pola duzine isti, razocarao sam se... mislio sam da bi to trebalo i bolje :dontknow:
--- Kraj citata ---
nisi blokadu isključio Drnda
Drnda:
mentalnu blokadu je alkohol demolirao :toothy12: :toothy12:
Reponja:
Link na album:
http://imageshack.us/g/1/10289748/
Nisam prije stigao, a nije ni neka vrijednost materijala. Slikano sa lošim mobitelom,
random sistemom, bez zakona i reda.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju